S-coupe . . kam dolevat vodu? :o)
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
S-coupe . . kam dolevat vodu? :o)
Eh . . asi me budete mit za blazna
ale kam se u S-coupecka doleva voda? Na chladici je tlakove vicko, a vlevo od motoru je plastova banka, kde se stav kontroluje. A ta tlakove vicko nema, tak me to tak dokonale zmatlo, ze nevim ani jak se jmenuju .
Protoze logicky bych to doplnil do ty umely banky, ale nejak mi nejde do hlavy princip, jak by si to tu vodu vzalo )) Se cejtim jak bukvicak
ale kam se u S-coupecka doleva voda? Na chladici je tlakove vicko, a vlevo od motoru je plastova banka, kde se stav kontroluje. A ta tlakove vicko nema, tak me to tak dokonale zmatlo, ze nevim ani jak se jmenuju .
Protoze logicky bych to doplnil do ty umely banky, ale nejak mi nejde do hlavy princip, jak by si to tu vodu vzalo )) Se cejtim jak bukvicak
-------------------------------------------------
Scoupe 1.5 rv93 , Chomutov
Tuningová úprava spotřeby:
menší výkon a spotřeba 16L/100km
- Reklama
- Kleskojot
- **
- Kontaktovat uživatele:
nejsi sam kdo to nechape ja neco podobnyho vydel dnes na honde crx pretlaakovy vycko na chladici a radoby vyrovnavaci nadobka ma jedinej otvor nahore u hrdla a hladina je znacena o 5cm niz takze si too prisaje tak max vzduch. taky to nechapu ale asi to nejak fungovat musi myslim si ze voda se doliva urcite prez zatku na chladici a jen kdyz stoupa teplota a tudis i tlak v okruhu tak to jde do nadobky. jinak si to vylozit neumim. popravde u meho coupe jsem to jeste nestudoval nastesti nebyl duvod.
HYUNDAI coupe 2.0 r.97 zlutasek lepsi nez 120ka))) seru kref
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jojo Zluťásek zná... to byla jednou Jarmika storyŽluťasek píše:Yurii píše:A co chces dolejt? Vodu do ostrikovau nebo do chladice?
Vodu chce nalyt do serva
ne delam si prdel nevim jak to je ale kdyz mi pred loni dolejvaly frideks tak mi ho nalil primo do chladice ale i do ty nadobky
Nevim jestli sem neudělal blbě když sme tam s Hujerem (vlastně já stál vedle a Hujer nalejval abych to uved na pravou míru) nalili to co tam patří, třeba by servo s vodou běhalo líp
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
) . . heh . .koukam my jsme tu vsichni experti ))) Ale diiik . . myslel jsem si ze to nebude jen tak . . zitra vtrhnu na chladic
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele: