Motor cuka,rucicka meri jine hodnoty
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Motor cuka,rucicka meri jine hodnoty
Ahoj mam takovej mensi problem,mam Lantru 1.6 16v a kdyz ji zrovna nejak nezenu,mam pedal plynu porad ve stejne poloze,nepridavam ani neubiram tak cukne sice trosku ale cuka.pak zase prestane.vivite cim to je co mam vymenit?a jeste jendem problem kdyz mam studenej motor a jedu tak mi rucicka richlosti ukazuje napr.90 ale ja jedu tak 40.nejak to v palubce cvaka.....jo a kdyz se vratim k tomu cukani tak otackomer nic nezaregistruje.diky Petr.
- Reklama
To je složité, můžou to dělat svíčky, kabely ke svíčkám, ale i dodávka paliva (ucpaný palivový filtr), nebo cokoli na elektronice kolem motoru. Já osobně bych zkontroloval svíčky a kabely, konektory na čidlech a kdyby to dělalo dál, tak bych zkusil ten palivovej filtr. Jo a zkus, jestli jsou docvaklé konektory na vstřikách. K problémů s tachometrem bych si tipnul na přidřenej náhon k tachometru (v nejbližší době ho asi ukroutíš). Zkusil bych ho na jedné straně odmontovat (asi na převodovce) a dostat do něj trochu oleje a pokud není úplně v háji, mělo by to pomoct.
Lantra sedan 1,6 16V r.v.96
Tak dobre skusim to,je sice pravda ze svicky a kabeli jsem jeste nemenil a ani ten filtr.nekam zajedu at se mi na to podivaji ale znami me rikal ze to muze delat i vaha vzduchu.s tou rucickou-takze palubku rozebirat nemusim?u prevodovky ale jak to tam najdu?!tam je vice nejakejch cidel.a to nemusim rozebirat jen se snazit do to sriknout trochu oleje?zatim diky.Petr