Zhasinanie motoru
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Zhasinanie motoru
Mam Sonatu r.v. 89 obsah 2,4 . Pred tyzdnom som tam natankoval a od vtedy to zacolo blbnut. Zacalo mi cukat autom. A v poslednych dnoch motor uplne zhasne a nejde nastartovat. Toci toci a nic. Ked pohybem kablami tak potom nastartuje. Sviecky som kontroloval.Mozete mi poradi co stym? Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
- Reklama
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tím filtrem těžko radit, bohužel v klubu jsi sám kdo má tento motor ...
Nicméně to cukání by spíš dle mého názoru dělaly ty kabely v určitých otáčkách. To špatné startování by dle mě zase signalizovalo poruchu na rozdělovači - domnívám se, že 89' bude mít v rozdělovači klasický palec - mohl by být oběhaný ...
Nicméně to cukání by spíš dle mého názoru dělaly ty kabely v určitých otáčkách. To špatné startování by dle mě zase signalizovalo poruchu na rozdělovači - domnívám se, že 89' bude mít v rozdělovači klasický palec - mohl by být oběhaný ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
Ono je to tak. Nastartujem v pohode. Naskoci na prvy sup. Prejdem niekolko sto metrom a mozno aj niekolko kilometrov. A naraz ako keby motor nedostaval benzin tak sa zhasne. Myslim si ze keby to bolo kablami tak by isiel aspon na tri valce, ale on oplne zhasne a potom nejde nastartovat. Takze otvorim kapotu pohybem s kablami na svieckach na rozdelovaci. a potom idem skusit nastartovat. a ono to nastartuje. ale po chvilke to zase skape. nevie niekto poradit. prosiiiiim.
Lukino
Ak ten obrazok co mas v profile je fotka tvojho auta tak ten moj je uplne rovnaky.
Co takhle kdybys po tom, až ti to zdechne, neotvíral kapotu a nic nedělal a za pár minut zkusil opět nastartovat???Pokud se ti to objevilo po natankování, tak to asi bude něco s benzínem.Filtr a pod. A co tahle voda v benzínu??? Zkus přidat do nádrže Velfobin, či jiný podobný sajrajt co váže vodu a vyjet ten benál. Možná by stálo zato vypustit všechen benzín, dát tam pár litrů V Power Shel a k tomu ten Velfobin a pořádně to projet. Mě to tak kdysi poradil mechanik u Tempry a pomohlo to.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Není to někde vlevo v motorovém prostoru na benzínovém potrubí jako u Lantry???? Nevím jak tam funguje čerpadlo ale viděl jsem u některých aut, že rozpojili přívod benzínu v motorovém prostoru zapli klíček a sledovali jestli čerpadlo dává benzín. Nevím jestli to u tebe půjde. Je to potřeba vyzkoušet ale určitě s asistentem!!!!!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.