chod Scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
chod Scoupe
Nazdar Vsichni. Vcera sem menil na svojem Scoupecku palivovy filtr a termostat. U toho stareho termostatu byla rucicka od teploty nekde v polovine svojeho chodu a ted ji mam nekde skoro uplne dole. A jak sem to projizdel tak mi trvale svitila jedna dioda na turbo na volnobeh a ikdyz sem jel a pustil plyn. Tak sem zkusil pres noc odpojit baterku jestli se nevymaze nejaka ta chyba. Nevite cim to muze byt? A je to spravne ze ta rucicka je ted tak dole? Ten termostat je origo Hyundai. Diky za rady
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Clovece, pokazdy kdyz se v tom aute pohrabes, je neco spatne... jak vlastne dopadlo to turbo? Tipnul bych ze mas blbej tesmostat ale otazka je proc sviti dioda u turba. Nesvitilo i "Check engine"
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- black_sheep
- Moderátor
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jeste mne napadlo jestli ta jedna kontrolka turba nesvitila uz po tom co jsi namontoval to repasovany turbo... pokud jsi nedelal nic s cidlem tlaku, tak bys moh mit neco s wastegate ale nedovedu si to vysvetlit.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
chod Scoupe
no mysli ze na tu prvni generaci asi ne.jeste se me ptal co to je za rok. A myslim ze termostat by mel otvirat stejne jak u te prvni verze tak u te druhe. Jako hadice byly horke jako prase! Akorat na tom novem termostatu byl na boku takovy zobacek jak je to ulozeni a na starem ne. Nechtelo to tam poradne sedet tak sem ho trochu upiloval. A jak mate rucicku od teploty vy?
- black_sheep
- Moderátor
se stoprocentne spletl, me se to stalo uz nekolikrat ze jsem dostal spatnej dil a vetsinou to pak vymenili zpatky, ale kdyz jsi to uz upiloval tak teda nevim cece! pamatuj si jednu vec, nic nepilovat, kdyz to nepasuje - vratit
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
chod Scoupe
To turbo sem nechal repasovat v Praze a stalo me to dvacet litriku. A ta dioda zacla svitit trvale az vcera. Kdo vi cim to zas bude. Nic me ale nanapada.
chod Scoupe
ale ten termostat byl uplne stejny az na ten zobacek. No ja nevim jestli na atmosfere ma byt ten zobacek. Treba ten stary termostat propoustel spatne.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
chod Scoupe
no ja sem si ho vymontoval doma a poslal sem jim ho do Prahy. No byl to kompletni repas a puvosni zustaly akorat ty boky,jinak vsechno je nove. Akorat ted nevim proc mi porad jede i s pustenym plynem kdyz jedu s kvaltem. Bud bude spatny ten podtlakovy omezovac nebo bude neco v elektronice. Uz s tim nemam nervy a asi to hodim nekde do Hyundai servisu.
chod Scoupe
Jo a nevis teda kolik stoji nove turbo? Pry ho splasis jenom v autorizovanym servise.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: chod Scoupe
v cechach od 24-28hadrublaazn píše:Jo a nevis teda kolik stoji nove turbo? Pry ho splasis jenom v autorizovanym servise.
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ten termostat mas spatnej,me se to taky stalo ze jsem jim rekl rok a stejne mi dali na prvni generaci! a presne rucicka teploty vody dole tesne nad ryskou,mas to proste studeny porad. Termostat pro druhou generaci musi otevirat az pri 88st.C ,pro tu prvni otevira uz pri 82st.C ,6st.C rozdil a dela to takovou neplechu,hlavne se spotrebou. Jinak ty teploty byvaji vyrazeny -pouze cislo- nekde na tom termostatu.
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
Nové turbo stojí 46 000 bez daně ,viděl jsem to na vlastní oči na kompu u Hyundaie origo zastoupení,sem s nima jentak hodil řeč ,takže je to o ničem!blaazn píše:Jo a nevis teda kolik stoji nove turbo? Pry ho splasis jenom v autorizovanym servise.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nesmis to kupovat od origo zastoupeni...ivan píše:Nové turbo stojí 46 000 bez daně ,viděl jsem to na vlastní oči na kompu u Hyundaie origo zastoupení,sem s nima jentak hodil řeč ,takže je to o ničem!blaazn píše:Jo a nevis teda kolik stoji nove turbo? Pry ho splasis jenom v autorizovanym servise.
Turbo neni hyundai ale garrett a tak se obrat na ne, uz jsem jednou posilal dotaz na nove turbo a bylo to 28. Da se i za min
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake