turbo v Scoupe
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
turbo v Scoupe
Ty jo, to tady fakt nikdo nevi proc mi porad jede to turbo ikdyz pustim plyn a jedu s zarazenym kvaltem? To se to jeste nikomu nestalo? To se mi nejak nezda ze sem prvni, komu by se to mohlo stat. Ja bych to typoval na spatny omezovat tlaku. Ma nekdo jiny nazor?
- Reklama
Re: turbo v Scoupe
A ja nechapu, proc zakladas dalsi tema, kdyz uz o tom pises tady ... https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=5310blaazn píše:Ty jo, to tady fakt nikdo nevi proc mi porad jede to turbo ikdyz pustim plyn a jedu s zarazenym kvaltem? To se to jeste nikomu nestalo? To se mi nejak nezda ze sem prvni, komu by se to mohlo stat. Ja bych to typoval na spatny omezovat tlaku. Ma nekdo jiny nazor?
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
turbo v Scoupe
zalozil jsem ho protoze mi na to prvni mi chodily odpovedi jenom co se tyce termostatu tak sem zalozil nove. No proste mi trvale sviti jedna dioda na turbu.Na volnobeh, kdyz jedu se zarazenou rychlosti a pustenym plynem a tak.proste jede porad.
Zkus vyměnit by pass,vypadá to ,že ve výfukovém potrubí se nevrací záklopka.blaazn píše:zalozil jsem ho protoze mi na to prvni mi chodily odpovedi jenom co se tyce termostatu tak sem zalozil nove. No proste mi trvale sviti jedna dioda na turbu.Na volnobeh, kdyz jedu se zarazenou rychlosti a pustenym plynem a tak.proste jede porad.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
turbo v Scoupe
Tak dneska sem mluvil s jednim kamosem ktery mel taky Scoupe v turbu a rikal ze mu trvale svitily bud jedna nebo dve diody za jakehokoliv stavu.Ozvete se nekdo kdo ma taky motor s turbinou a dejte vedet jak to je u vasich aut jestli sviti nekomu porad ta dioda.diky
Si matně vzpomínám,že u PenerJacka sem to viděl to samé,že mu to tak svítilo,možná,že to má tak být nevím já Gt neměl jen Ls verzi.blaazn píše:Tak dneska sem mluvil s jednim kamosem ktery mel taky Scoupe v turbu a rikal ze mu trvale svitily bud jedna nebo dve diody za jakehokoliv stavu.Ozvete se nekdo kdo ma taky motor s turbinou a dejte vedet jak to je u vasich aut jestli sviti nekomu porad ta dioda.diky
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
To bylo jen pri kvuli tomu ze byl motor po GO, po projeti to preci zhasloivan píše:Si matně vzpomínám,že u PenerJacka sem to viděl to samé,že mu to tak svítilo,možná,že to má tak být nevím já Gt neměl jen Ls verzi.blaazn píše:Tak dneska sem mluvil s jednim kamosem ktery mel taky Scoupe v turbu a rikal ze mu trvale svitily bud jedna nebo dve diody za jakehokoliv stavu.Ozvete se nekdo kdo ma taky motor s turbinou a dejte vedet jak to je u vasich aut jestli sviti nekomu porad ta dioda.diky
jak rika petr, rozsviti se pri startu a pak zhasnou
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
turbo v Scoupe
Tak to by me teda zajimalo proc to teda sviti porad. Zacalo to z niceho nic. Zkontroloval sem uz i ty podtlakovy hadicky a sou dobry a i kontakty jsou v pohode. Nemam nekde nejakej napad co by to mohlo byt?
turbo v Scoupe
Tak uz teda vim cim to bylo ze mi porad svitila ta dioda od turba. Byla vypadnuta hadicka od podtlaku ze sani. A uz to opet vali jako pred tim!!