Accent 2005 - pár technických dotazů

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
PedroKV
*

Accent 2005 - pár technických dotazů

Příspěvek od PedroKV »

Ahoj, mám Accenta 2005 1.5CRDI a mám pár dotazů:

-co spíná osvětlení kufru? Nenašel jsem žádný spínač, buď to bude náklonové čidlo, nebo nějaký magnetický kontakt.. Ale kde?

-když sklopíte sedačky (při převážení třeba delších věcí) a sešlápnete plyn, taky slyšíte syčení? Že by sání z nádrže?

-na nerovnostech mi trochu bouchá/tluče z pravé přední nápravy, několikrát jsem to říkal, ale nikdy nic neobjevili, ale je to fakt pravá přední, není to nic závažného, ale štve to. Dělá to už dlouho. Máte někdo nějaký nápad, už jste to někdo měl?

-nechal jsem za sklem dveří u řidiče vizitku, kdybych někomu překážel a jak byl hic, tak jsem skočil do auta a stáhnul okénka-i s vizitkou. Bych se nakopal. Jak se dá sundat tapecírunk dveří, abych se k té vizitce dostal, aby tam nehnila?stačí povolit pár šroubů dole a na boku? Je za tím plastem ještě nalepený igelit, jako ve fáčku?

-páté dveře se musí víc přirazit, aby doklaply. Mám pohnout se zámkem, nebo ho nějak promazat? Neřešil jste to někdo? Sousedka má ten samý auťák (dokonce i barvu jsem si po ní vybral stejnou.. :-) ) tý to jde krásně..
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2005
Reklama

keman
*

Příspěvek od keman »

kufr ma spinac primo u za,ku,jestli se nepletu.co se tyka zavirani kufru,pohni zamkem,s tapecirungem to neni sranda,kdyz nechces vsechny uchyty ulamat.bouchani bude nejspis stabilizator ale vsechno se tu resilo,staci nelenit a PRECIST SI FORUM
Richard
*

Příspěvek od Richard »

s těma pátejma dveřma pozor. já jsem ze samého povolování a utahování zámku v situaci, kdy buď povolim zámek a dveře jdou zavřít snadno, jenže pak mlátěj a nebo zámek přitáhnu a jde zavírat těžko, jenže když jedu, nevim o nich... :roll:
Josef

Příspěvek od Josef »

Richard píše:s těma pátejma dveřma pozor. já jsem ze samého povolování a utahování zámku v situaci, kdy buď povolim zámek a dveře jdou zavřít snadno, jenže pak mlátěj a nebo zámek přitáhnu a jde zavírat těžko, jenže když jedu, nevim o nich... :roll:
chce to něco MEZI tím :wink:
Killer
**

Příspěvek od Killer »

S tou napravou mam to same. Rikal jsem si, ze az to bude delat hodne dam to do servisu.

Sedacky jsem jeste nesklapel a kufr zaviram normalne. Trosku vic sily nez u Feldy to chce, ale nic drastickeho.
Hyundai i30 1.4 Classic Plus moonlight blue
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“