praskl mi malý rozvodový řemen
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
praskl mi malý rozvodový řemen
praskl mi malý rozvodový řemenchtěl bych se dozvědět co se mohlo stát a jaké jsou škody a jestli se vyplatí motor opravit nebo vyměnit -přestl se točit jedná se o sonatu r.v. 94 2.0 16v 102kw předem děkuji za odpovědi [/b]
- Reklama
Re: praskl mi malý rozvodový řemen
Jestli ti praskl maly remen a motor ti stale bezi tak mas velkou kliku a hned nech udelat rozvody.Jestli ti motor normalne bezi tak se nic nestalo,jestli nechytne tak ti preskocil i velkej remen a bude to nejspis potkany!bittom píše:praskl mi malý rozvodový řemenchtěl bych se dozvědět co se mohlo stát a jaké jsou škody a jestli se vyplatí motor opravit nebo vyměnit -přestl se točit jedná se o sonatu r.v. 94 2.0 16v 102kw předem děkuji za odpovědi [/b]
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Já měl prasklý malí rozvodový řemen asi tři měsíce, než jsem na to přišel. Ten pohání jen vyrovnávací hřídel - aby auto běželo klidně. Po výměně rozvodů mi velký rozvoďák přeskočil o čtyři zuby, při nastartování to strašně klepalo a motor se celý třásl. Když jsem ho zkusil otočit ručně přes klikovku tak jsem neměl šanci. Vše šlo zpátky na rysky a motor šlape jak hodinky. Od té doby jsem najel asi 5tis.km tak doufám že už to bude Ok.
Hyundai Sonata 2.0i 16V r.v. 97 92KW