praskl mi malý rozvodový řemen

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
bittom

praskl mi malý rozvodový řemen

Příspěvek od bittom »

praskl mi malý rozvodový řemenchtěl bych se dozvědět co se mohlo stát a jaké jsou škody a jestli se vyplatí motor opravit nebo vyměnit -přestl se točit jedná se o sonatu r.v. 94 2.0 16v 102kw předem děkuji za odpovědi [/b] :( :(
Reklama

Hujer

Re: praskl mi malý rozvodový řemen

Příspěvek od Hujer »

bittom píše:praskl mi malý rozvodový řemenchtěl bych se dozvědět co se mohlo stát a jaké jsou škody a jestli se vyplatí motor opravit nebo vyměnit -přestl se točit jedná se o sonatu r.v. 94 2.0 16v 102kw předem děkuji za odpovědi [/b] :( :(
Jestli ti praskl maly remen a motor ti stale bezi tak mas velkou kliku a hned nech udelat rozvody.Jestli ti motor normalne bezi tak se nic nestalo,jestli nechytne tak ti preskocil i velkej remen a bude to nejspis potkany!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Jasper
*

Příspěvek od Jasper »

Já měl prasklý malí rozvodový řemen asi tři měsíce, než jsem na to přišel. Ten pohání jen vyrovnávací hřídel - aby auto běželo klidně. Po výměně rozvodů mi velký rozvoďák přeskočil o čtyři zuby, při nastartování to strašně klepalo a motor se celý třásl. Když jsem ho zkusil otočit ručně přes klikovku tak jsem neměl šanci. Vše šlo zpátky na rysky a motor šlape jak hodinky. Od té doby jsem najel asi 5tis.km tak doufám že už to bude Ok.
Hyundai Sonata 2.0i 16V r.v. 97 92KW
Sokyno

Příspěvek od Sokyno »

přestl se točit jedná se o sonatu r.v. 94 2.0 16v 102kw jak se prestal tocit to kdyz chces nastartovat tak se netoci nebo proste nemuzes pohnout remenem????
Odpovědět

Zpět na „SONATA“