Podzimní sraz Mimoň - HLASOVÁNÍ
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Podzimní sraz Mimoň - HLASOVÁNÍ
Tak teda zakládám hlasování o datu konání podzimního srazu. Z diskuze o něm něják vyplynulo že to bude v Mimoni takže místo by bylo.
Ve hře jsou zatím data (oboje soboty):
13.10.
20.10.
Tak lidičkové hlasujte, až zvolíte datum ještě se napište do diskuze které ste si vybrali a jestli nenajdete vhodné datum, tak tam napište libovolné jiné a já nebo někdo z moderátorů ho přidá do hlasování
EDIT: Já hlasuju pro 20.10.
Ve hře jsou zatím data (oboje soboty):
13.10.
20.10.
Tak lidičkové hlasujte, až zvolíte datum ještě se napište do diskuze které ste si vybrali a jestli nenajdete vhodné datum, tak tam napište libovolné jiné a já nebo někdo z moderátorů ho přidá do hlasování
EDIT: Já hlasuju pro 20.10.
Naposledy upravil(a) Yurii dne 10 říj 2007, 16:02, celkem upraveno 1 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
yurii diky zes to udelal za me
ja bych rekl ze 20.10 to pujde.. sraz by byl na letisti mimon nak po obede 14.00 a videl bych to podle pocasi do vecera, prip. se premistime do hospudky pobliz pozvani jsou vsici hyundai fanousci, letos uz zadny jen scoupe sraz
ale je mozny ze tam neprijedu v mym modrym coupatku.. chystam dalsi prekvapko
ja bych rekl ze 20.10 to pujde.. sraz by byl na letisti mimon nak po obede 14.00 a videl bych to podle pocasi do vecera, prip. se premistime do hospudky pobliz pozvani jsou vsici hyundai fanousci, letos uz zadny jen scoupe sraz
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
jinak pravidelny podzimni sraz jsme meli i pozdeji, ale podle zkusenosti z minulejch let doporucuju se vybavit:
- nakym hyundaiem a vzit ho sebou
- teple obleceni do zasoby
- naka ta svacinka a piti sebou (na letisti nic neni)
- dostatecnou zasobu benzinu na kraveni po letisti
- v poradku rezervu
- fotak
dotazy a namety muzete smerovat pres SZ na me..
- nakym hyundaiem a vzit ho sebou
- teple obleceni do zasoby
- naka ta svacinka a piti sebou (na letisti nic neni)
- dostatecnou zasobu benzinu na kraveni po letisti
- v poradku rezervu
- fotak
dotazy a namety muzete smerovat pres SZ na me..
I ❤ cars
Black: tak to asi neprijedu, pac mi zasoby benzinu budou k nicemu:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- black_sheep
- Moderátor
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda ne!!! jestli nehodláš přijet s nějakym Lamborghini a následně nám ho všem popučovat, tak koukej přijet v tom tvym coupé, žádný překvápka mě nezajímaj!, už když byl minule sraz na tom letišti, jax tam nakonec nejel, tak sem byl zvědavej na tu tvojí voňavku v tip ťop stavu, takže jestli nehodláš přijet svym, tak tam nejedu´black_sheep píše:
Naposledy upravil(a) Tiburon_FX dne 26 zář 2007, 15:44, celkem upraveno 1 x.
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- black_sheep
- Moderátor
prave ze moje vonavka je voproti takovymu... noo.. necemu naprosto, ale naprosto jinymu nez ted mam, v uplne zubozenym stavuTiburon_FX píše:Tak to teda ne!!! jestli nehodláš přijet s nějakym Lamborghini a následně nám ho všem popučovat, tak koukej přijet v tom tvym coupé, žádný překvápka mě nezajímaj!, už když byl minule sraz na tom letišti, jax tam nakonec nejel, tak sem byl zvědavej na tu tvojí voňavku v tip ťop stavu, takže jestli nehodláš přijet svym, tak tam nejedu´black_sheep píše:
jen tak nak naznacim: co takhle predstava skutecnejch 40.000 na tachu?
akorat s moji smulou radsi neprijedu vubec nebo mi to jeste vodrete nebo vosoupete briskama prstu takze jeste dotaz na vsechny co umej magii, nevi nekdo, jak vytvorit firewall kolem auta nebo tak neco?
I ❤ cars
Ked sa jedna o magiu, tak budu vhodne naozaj velke zasoby benzinu, pretoze firewall okolo auta sa robi vytvorenim benzinoveho kruhu okolo auta a naslednym zapalenim benzinublack_sheep píše:...akorat s moji smulou radsi neprijedu vubec nebo mi to jeste vodrete nebo vosoupete briskama prstu takze jeste dotaz na vsechny co umej magii, nevi nekdo, jak vytvorit firewall kolem auta nebo tak neco?
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue