Utlm
Moderátor: Moderátoři
Utlm
To je slovo co lidicky jako ja tu nejsu casto ale vidim ze se tady malo resi malo pise malo prodava a kupuje a taky nektery cleny neni videt byl tady rekord "Nejvíce zde bylo současně přítomno 190 uživatelů dne ne červenec 15, 2007 5:06 pm" tedkom nas je tolik treba za tyden asi by to chtelo povzbudit nebo taky nejakou reklamu udelat vi nekdo o necem. A taky co stoji ta samolepka hyundaiclubu??? a kde to zezenu???
a piste moc moc ad mam co cist
a piste moc moc ad mam co cist
- Reklama
No to byla doslova pařba ,to si nevěděl co dřív a kde mazat a ještě k tomu ručněJoker píše:co se týče těch 190 členů naráz, tak to je z doby, kdy se sem cpali reklamní boti, takže tomu moc nevěř, že by tady bylo tolik lidí naráz........
Ale máš teda pravdu, že to tu moc nežije.....
Co se týče toho útlumu je nějaká divná doba,já na tom taky nejsem nejlíp a taková to pohoda je taky v nedohlednu ,už jsem si říkal jestli se na to nevykašlu ,no uvidíme jak to půjde dál
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Hele MartasZ, a proč mluvíš rovnou o ukončení návštěvnosti fóra. Prostě když mám čas a chuť, juknu sem klidně třeba jenom 1x za čtvrt roku.MartasZ píše:Já myslim že se to moc nezlepší.. je to dáno tim, v čem žijeme.. ani já už tu nejsem každej den a občas mě napadá, že to asi zabalim.. tohle čtení fora mi zabírá hroznýho času
Byla by škoda nevidět na srazech tvoje kupátko a samozřejmě i tebe.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Jak nemusi .... No ja treba ctu vsechno ... Teda se snazim ....mylys píše:MartasZ: nemusis taky vsechno cist . . .
No a MartasZ jak ho znam, tak jiste taky ... takze denne u toho travi i tak hodne casu ... (i kdyz neni cas .... )
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200