Prodám letní pneu, mírně jeté....
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Prodám letní pneu, mírně jeté....
Tohle neni inzerát!!!!!!
To sem jen píchnul a byl nucen sundat svoje přední kolo a docela sem koukal, co sem dokázal s Dunlopkou provýst za jednu sezonu
Ale seděly fakt jak přibitý
Nechce někdo na okruhy?
To sem jen píchnul a byl nucen sundat svoje přední kolo a docela sem koukal, co sem dokázal s Dunlopkou provýst za jednu sezonu
Ale seděly fakt jak přibitý
Nechce někdo na okruhy?
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak podobný to mám já ale z vnější strany Je to tím že sou kola do A a při zatáčení ve vyších rychlostech se sjíždí hrana
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
-
- Kontaktovat uživatele:
Stejně je to zajímavý.. byl sem v Praze ještě několik hodin a vždy když sem někde zastavil, tak sem to kontroloval a nesyčela.. pak sem odjížděl a stavoval se na benzínce abych to pro jistotu dofouk.. a byl tam úbytek jen půl baru a to mohlo bejt klidně nepřesným měřením.. takže domů sem dojel v poho a ráno byla úplně měkká.. no nic.. opravovat to stejně nemá cenu, tak dám už zimáky.. bleeeeeYurii píše:Taky sem fcera koukal, nonic no ale sycelo to pekne Sem zvedavej jak to poresim ja se svejma gumama.
- black_sheep
- Moderátor
me na scoupku rikali ze to je blbou geometrii kdyz jsem sjel svy prvni barumky pak jsem nazul micheliny, vyvazil kola a nechal tu geometrii postelovat... a ty uz jsem ani sjet nestacil tak nevim teda, ale vypadalo to daleko pravidelnejiRasty píše:Jo tak podobný to mám já ale z vnější strany Je to tím že sou kola do A a při zatáčení ve vyších rychlostech se sjíždí hrana
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ty si měl rozměr pneu na disku, takovej jakej má bejt, a né že t to dělalo A-čka, oni maj užší pneu než ráfek a se to sjíždí....
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max