rozobratie prístrojovej dosky
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- *
rozobratie prístrojovej dosky
Zdravím všetkých, pred týždňom som si doviezol Hyundai Accent 2004, teraz som zistil, že mi nesvieti podsvietenie ovladačov kúrenia, ventilátoru. Keď trochu poťukám tak sa to rozsvieti, ale len na chvíľu.Asi je tam len zlý kontakt no neviem, ako sa k tomu dostať. Dolu sú dva šróby, tie som vyšróboval, ale ani sa to nehne, asi je to tam zacvaklé, no neviem kde a ako, bojím sa, aby som to nepolámal. Vie mi niekto poradiť, alebo musím ísť do servisu /myslím, že nie som až také drevo/, rád by som to zvládol sám. Ďakujem za rady skúsených, Tom.
- Reklama
-
- *
Už mám hotovo, ale boli to muka, celý stred išie len povytiahnuť asi tak o päť centimetrov, a dostať tam ruku bolo o život, ešte horšie bolo trafiť sa aj s objímkami späť do otvoru a trafiť zárezy a pootočiť s tou objímkou. Pre ostatných boli tam dve žiarovky za pár halierov, ale výmena, to je chuťovka.Ešte mi blikajú písmená A/C - klíma, ale tam som sa už skutočne nedopracoval, a keby aj, to už ma tak neštve. Ešte rada pre ostatných, stále mi v zadu niečo "čvirikalo" a nevedel som čo, už som na to prišiel, boli to tie "čudlíky", ktoré musíte vytiahnuť, aby ste sklopili zadné sedadlá, trochu som ich zmačkol čím som ich napružil, a je kľud.