Tak jsem rozdělal tu přístrojovku. To tlačítko je dlouhý cca 5 cm, a ne 15 jak psal Theoh (i když chápu, že pokud ho vrtal nasazený, tak mu to tak mohlo připadat
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
).
Je to fakt jednoduchý - zatím nejjednodušší vyndání a rozdělání přístrojovky, s jakým sem se setkal. Vše pěkně přístupný. Stačí odcvakat kryt kolem budíků a ventilace, povolit 4 šrouby, odpojit 2 konektory a je venku. Překvapilo mě, že jsem nenašel žádný žárovky podsvětlení a kontrolek - vše je řešený nějakejma mikroLED diodama přímo na plošňáku (takže změna barvy podsvětlení asi jen tak nehrozí
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
).
Podstata mýho problému je v tom, že na tom plastovým výlisku byla asi nějaká membrána, která spínala kontakty na plošňáku přístrojovky. Ta upadla (?) a nevím, čím ji nahradit. Zkusil jsem použít tlačítko z kalkulačky, kde by to mělo pracovat na podobným principu, ale zatím jsem neuspěl (možná špatnej výběr materiálu). Ještě jsem uvažoval, že bych na ten plošňák napojit normální tlačítko a vyvedl ho ven, ale zatím se mi do toho nechce - elegantnější by bylo přece jen nějak nahradit ten originál (pochybuju, že to prodávají jako samostatnej díl
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
).
Takže bych uvítal všechny náměty od místních elektrotechniků, jak vyřešit to spínání.....
![Obrázek](http://sweb.cz/Xfield/pristrojovka2.JPG)