aj ja sa pochvalim :-)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
aj ja sa pochvalim :-)
tak bol som dnes na letisku blizko KE, a natocil som mobilom video môjho tatoša, dufam že aj vam sa bude tak páčit ako mne
http://youtube.com/watch?v=rLfqdDIWMFY
http://youtube.com/watch?v=rLfqdDIWMFY
H Getz 1.4
- Reklama
Mne sa to nepaci
Ja by som tam radsej videl moje auticko s 1,8GT motorom a so mnou za volantom
Ale nie... Pekné, mimochodom to vzdy ti svieti tolko kontroliek? mne iba ked mi to skape pocs jazdy
Ale nie... Pekné, mimochodom to vzdy ti svieti tolko kontroliek? mne iba ked mi to skape pocs jazdy
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
no nie vzdy...akosi mi v poslednej dobe zacalo svietit abs, a airback uz to planujem riesti ale stale to odkladam lebo mi nieco do toho pride..Engineer píše:Mne sa to nepaci
H Getz 1.4
kibut píše:No o sportovom filtry sa tu pisalo, tak pohladaj. Nemal by to byt problem, tusim aj fotky tu boli...
Ja velmi netunningujem , ja totiz zatial len opravujem pokazene veci a mam pritom takmer nulovy rozpocet Tak improvizujem....
no ten nulovy rozpocet poznam ako mam brigadu ale tak zas vela toho nieje ked to tak zoberem, a filter som nasiel aj sportovy len je za 2500sk taze ako dosti drahe a to si tiez musim objednat ta do 3000 by ma to malo vyjst a ako zda sa mi to trochu prehnane ta cena.. ale bohuzel cena za take afticko no, mozno sa nam ale teraz rozrastie rodinka hyundaiov doma asik kupime novy accent premium ktory je v akcii dobra cena super splatky a ma perfektny motor a vybavu
H Getz 1.4