Výměna motoru za GT
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Výměna motoru za GT
Ahoj lidi. Mám možnost koupit bouračku Accenta GT. Motor je kompletní a bez úrazu a veškeré kable a elektronika motoru je taky OK. Má nalítáno 160 000 km a majitel by mi ho prodal celkem levně. Tak uvažuji, že bych moji 1.3 MPi přestavěl, ale nevím. Máte někdo zkušenosti? Máte někdo GT? Dík za odpovědi. Čau
Autodíly mám od Autojazz.cz
- Reklama
Re: Výměna motoru za GT
Není 160 000 km moc na to aby se to vyplatilo?
Re: Výměna motoru za GT
No, není to zánovní, ale motory na Accentu mají vydržet přes 400 000 km. Tak já uvidím, jak se to vyvede, a pak napíšu. Mějte se.coracal píše:Není 160 000 km moc na to aby se to vyplatilo?
jestli máš tu možnost namontuj ho tam.mám gt a ten motor šlape jak hodiny.sice mám najeto 52000km ale stejně.ale na druhou stranu mám doma starý autotip z roku 2000 a tam na dvojstraně bylo povídání o accentech všeobecně a psali tam že motory šlapou do těch 150000km a pak se začínají srít.ale záleží jak se kdo ktomu motoru chová.
Ahoj asi tak nějak, pokud se v motoru měnil olej a udržoval, musí vyržet mnohem dýl. Mám 1.5 tu slabší a blíží se 180000. Teď jsem byl na emisích, technickej, Testu motoru a jsou tam minimální odchylky od novýho motoru..Takže bych se toho moc nebál
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
To anonym: Čau. No 1.5 16V z GTčka. Ty to máš?? Tak jak to šlape? Povídej, (ne)přeháněj. Ten můj je takový nemastný neslaný, co by taky člověk mohl chtít od 1.3 že? Dokáže to přetočit tachometr? A jak si to radí s oktávkami? Poděláš je? Myslím 1.9 TDi (90, 100 kW?) a tu potvoru 1.8? Jinak jaká je spotřeba? Vleze se do 8l? Napiš. Čau.
No Jirko, já vím, že si moc od toho slibovat nemůžu, ale papírově má accent GT 0,4 sekundy k dobru k 1.8 oktávce(první řada!). 66kw turbodiesela rubnu já s 1.3. Mám to vyzkoušeno a i papírově je 1.3 rychlejší. Jinak s větším tuningem motoru by se GT mohlo vyrovnat i běžným dvoulitrům. A to potěší ne? No tak ta spotřeba bude jistě větší. Je to větší obsah a i ty koně jsou větší, ale v jízdě se GT nemusí tak honit, aby jelo a to tu spotřebu, si myslím, vyrovnává. Jinak to ještě stále nemám, nejsou penízky . Mějte se
hele řeknu to narovinu.má to 99koní v základu.já tu káru upravil na 110koní a jede to dobře.hondu 1.516v jsem vyprášil ty oktávky taky a závodil jsem s kamarádovým meganem v cabriu 2.0 16v a ujížděl mi až na dvojku.i to starý s coupe tu 1.5 s turbem 115koní jsem vyprášil a novější coupé 1.6 16v taky.mám ale najeto ale 55000km.a to není vše.všechny auta si už nepamatuju.a stou spotřebou ve městě tak těch 9litrů s lehkou nohou jinak mimo při te 90km 6,5-7litrů a když to honím mimo tak těch 8litrů to je při té 14-190km/h a jinak jsem z toho motoru dostal 210km/h a furt by šel ale motali se tam lidi
hele spotřeba-s lehkou nohou ve městě 9litrů jinak pří te 90km/h6,5-7litrů a když to honím tak těch140-170km tak těch 8lirů.já to mám upravený na 110koní.dostal jsem z toho 210km/h a pořád by šel kdyby se tam nemotali auta.ale já mám najeto 55000km.jinak jsem stím vyprášil 1.5 16v civica octavky taky megane cabrio 2.0 16v a na 2 mi začal ujíždět a starý scoupe tu 1.5 v turbu 115koní jsem taky vyprášil a novější coupe 1.6 16v taky.jezdí to dobře hodně aut jsem dal.
hele spotřeba-s lehkou nohou ve městě 9litrů jinak pří te 90km/h6,5-7litrů a když to honím tak těch140-170km tak těch 8lirů.já to mám upravený na 110koní.dostal jsem z toho 210km/h a pořád by šel kdyby se tam nemotali auta.ale já mám najeto 55000km.jinak jsem stím vyprášil 1.5 16v civica octavky taky megane cabrio 2.0 16v a na 2 mi začal ujíždět a starý scoupe tu 1.5 v turbu 115koní jsem taky vyprášil a novější coupe 1.6 16v taky.jezdí to dobře hodně aut jsem dal.
"..furt by šel ale motali se tam lidi"?? jak muzes vubec jet 210 nekde kde se motaj lidi?! vono i na dalnici je to o drzku.. a uz jednou se tu resilo to stary scoupe, 0..100 za 7,4sec, nooo moje bys dal o chlup, to je ten samej motor ale bez turba 90koni, ale to turbo ani nahodou, to je silena raketa.. pokud jsi ho fakt dal, tak to ridilo bud pako nebo muselo bejt naky uplne vodsrany. 1.6 16V coupe je sice krasny, ale moc tezky na svuj vykon. vrat se zpatky na zem..Anonymous píše:hele řeknu to narovinu.má to 99koní v základu.já tu káru upravil na 110koní a jede to dobře.hondu 1.516v jsem vyprášil ty oktávky taky a závodil jsem s kamarádovým meganem v cabriu 2.0 16v a ujížděl mi až na dvojku.i to starý s coupe tu 1.5 s turbem 115koní jsem vyprášil a novější coupé 1.6 16v taky.mám ale najeto ale 55000km.a to není vše.všechny auta si už nepamatuju.a stou spotřebou ve městě tak těch 9litrů s lehkou nohou jinak mimo při te 90km 6,5-7litrů a když to honím mimo tak těch 8litrů to je při té 14-190km/h a jinak jsem z toho motoru dostal 210km/h a furt by šel ale motali se tam lidi