shanim díly přední na coupe 01
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
shanim díly přední na coupe 01
shanim levý světlo, levou mlhovku, levej blinkr, výstuhu za naraznikem a pak naky dvě vodící lišty mezi naraznikem a blatnikem .. já to dneska brzo rano jak na kokota zbořil jak sviněěěě (((( a to sem sem dal předevčirem inzerat že bych to prodal
Naposledy upravil(a) joshin dne 28 srp 2008, 21:09, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi,co blázníte Jeden během týdne naboří Accenta ,ty Coupe ,machři se SF se hrabou v 1cm závějích To už stačí.Už nikdo nepokračujte. Tak ti přeji alespoň rychlé sehnání dílů.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Jako rychlost to ještě beru, ale sprominutím jízdu na červenou to je už moc stejně jako jízda přez plnou natož přez dvě plné čáry Jinak auta je mi líto, ale zase to má tu výhodu že tím že je mimo provoz tak nepřijdeš o poslední body
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
PřesněRasty píše:Jako rychlost to ještě beru, ale sprominutím jízdu na červenou to je už moc stejně jako jízda přez plnou natož přez dvě plné čáry Jinak auta je mi líto, ale zase to má tu výhodu že tím že je mimo provoz tak nepřijdeš o poslední body
no buch vi co mi ješte přijde... ja toho určitě udělal vic.. těch červenejch a radary sou fakt všude a každa třetí křižovatka kamera .. než sem naboural par dní předtim sem normalně se třema bodama se bal a ujel policajtum v hustym dešti a v šíleny mlze v pul 6 rano za uplny tmy.. mezi vesnicema kde byl docela provoz já stim počitam že mi vemou brzo papiry když sem boural tak sem ujížděl tunerovi od křižovatky asi v kilu po kladně po dvouproudovce a vjel mi do cesty nakej šulin tak sem to strh do pravyho pruhu a tam jela typka asi 30 .. a bummmm :S
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak nevím,co napsat.Snad,že jsem rád,že je Kladno daleko. Body za rychlost chápu,ale chlubit se jízdami na červenou.... to mě nějak rozum nebere. Podle mě je to prasárna nejhrubšího zrna Bylo mě líto tvého auta a že budeš mít spoustu starostí,ale teď vidím,že si za to můžeš sám a lituji tvé okolí a lidi,kterým jsi ZATÍM jen nabořil auto..joshin píše:no buch vi co mi ješte přijde... ja toho určitě udělal vic.. těch červenejch a radary sou fakt všude a každa třetí křižovatka kamera .. než sem naboural par dní předtim sem normalně se třema bodama se bal a ujel policajtum v hustym dešti a v šíleny mlze v pul 6 rano za uplny tmy.. mezi vesnicema kde byl docela provoz já stim počitam že mi vemou brzo papiry když sem boural tak sem ujížděl tunerovi od křižovatky asi v kilu po kladně po dvouproudovce a vjel mi do cesty nakej šulin tak sem to strh do pravyho pruhu a tam jela typka asi 30 .. a bummmm :S
- black_sheep
- Moderátor
ja jsem asi jeste opilej, nebo spatne ctu....joshin píše:no buch vi co mi ješte přijde... ja toho určitě udělal vic.. těch červenejch a radary sou fakt všude a každa třetí křižovatka kamera .. než sem naboural par dní předtim sem normalně se třema bodama se bal a ujel policajtum v hustym dešti a v šíleny mlze v pul 6 rano za uplny tmy.. mezi vesnicema kde byl docela provoz já stim počitam že mi vemou brzo papiry když sem boural tak sem ujížděl tunerovi od křižovatky asi v kilu po kladně po dvouproudovce a vjel mi do cesty nakej šulin tak sem to strh do pravyho pruhu a tam jela typka asi 30 .. a bummmm :S
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS