DUPLEX VYFUK COUPE GK
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
DUPLEX VYFUK COUPE GK
pred nedavnom som kupil coupe 1,6 02- a ma naraznik z 2,0 ,takze ma otvory na duplex vyfuk. v hyundaii mi ale povedali,ze by ma stal okolo 20.000 a to sa mi zda dost,ked pomyslim,ze sa jedna len o koncovy diel. Neviete mi niekto poradit,kde by som kupil nejaky iny? ideal by bol nejaky nerezovy. prosim,uz neviem,kde mam hladat.
- Reklama
no tych 20 tis je fakt dost ale ono to neni len koncovka tam mas aj 2 tlmice ale podla mna bz to tiey nemalo bt tak drahe skus nemecko tam ich je par havarovanych alebo mozno tu uy niekto menil na GK vzfuk tak moyno by ti ho aj predali ale to sa ti musi niekto oyvat
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
no ja mam coupe GK 2.7 V6.. a ak sa dohodneme na cene, predam ti svoj duplex.. chcem kupit z tokomoto za 500euro.. tak potrebujem este sponzora.. heh.. daj desat minimalne a je tvoj ten duplex, co tam mam teraz..laxo18 píše:no tych 20 tis je fakt dost ale ono to neni len koncovka tam mas aj 2 tlmice ale podla mna bz to tiey nemalo bt tak drahe skus nemecko tam ich je par havarovanych alebo mozno tu uy niekto menil na GK vzfuk tak moyno by ti ho aj predali ale to sa ti musi niekto oyvat