Osvetleni kabiny
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Osvetleni kabiny
zdarec,
nesviti mi zarovicky na osvetleni kabiny (uprostred stropu). Zarovky jsou v pohode, ale nejde do nich stava. Nevite nekdo pls cim to muze byt? Neni mozny ze to ma svy vlastni pojistky?
nesviti mi zarovicky na osvetleni kabiny (uprostred stropu). Zarovky jsou v pohode, ale nejde do nich stava. Nevite nekdo pls cim to muze byt? Neni mozny ze to ma svy vlastni pojistky?
- Reklama
ahoj, měl jsem ten stejný problém. Žárovky byly ok a když jsem přiložil zkoušečku na přívodní kabely tak taky ok, proud do nich tekl. Problém byl v samotných kontaktech, v těch plíšcích, co drží samotnou žárovku. Nedoléhaly jak měly. Takže jsem je jen trochu přihnul, nebo co si pamatuju, odšrouboval jsem ten kontakt a dal ho tam tuším obráceně vůči tou plechu, nevim ted jestli pod nebo na, prostě tak, aby to pak dobře doléhalo na tu žárovku. Od té doby mi to svítí. Zajímavé je, že takto jsem musel upravit kontakty na obou žárovkách.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
tak se mrkni na dorazový spínač od dveří, může být zaražený, nebo prostě už nefunguje. Vyndej ho omrkni je, oba dva... Není ve dveřích, je dole na B-sloupku, sepne při zavření dveří a shasnou stropní světla. I když, pokud ti svítí červená kontrolka po otevření dveří signalizující otevření dveří, tak ty spínače jsou ok.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
-
- Kontaktovat uživatele:
To je častá bolest.Zaoxydované kontakty v konektoru.Možná i tady bude zakopaný pes.Davepic píše:Taky mám s tím probém nesvítí mi jedno to světlo bude tam nějaka pičovina, protože těd v zimě jak byl jednou šileny mráz tak jsem měl auto venku a najednou to šlo takže jak mrzlo se to tam někdo stáhlo a zřejmně se dotkly kontakty a světlo šlo na chvíli na druhy den už to zas nešlo...
Měl jsem to rozdělane a zaoxidovane to nikde nebylo...musim to jeste přeměřit...Kamil píše:To je častá bolest.Zaoxydované kontakty v konektoru.Možná i tady bude zakopaný pes.Davepic píše:Taky mám s tím probém nesvítí mi jedno to světlo bude tam nějaka pičovina, protože těd v zimě jak byl jednou šileny mráz tak jsem měl auto venku a najednou to šlo takže jak mrzlo se to tam někdo stáhlo a zřejmně se dotkly kontakty a světlo šlo na chvíli na druhy den už to zas nešlo...
Planek vypada prehledne Jde o to, ze pres pojistku jde + na zarovku a spinac osvetleni. Tim spinacem muzes zarovku uzemnit (-) a nebo prepnout na dverni kontakt a teprve ten ji uzemni. Kontrolka na pristrojovce je vyvedena zvlast, jen ji uzemnuje stejny spinac. Takze pokud Ti nesviti lampicka ani po prepnuti na permanentni sviceni, tak hledej chybu mezi pojistkou a spinacem. V opacnem pripade bys na spinaci musel mit stale napeti, coz zrejme nemas. Svetlo ve dverich Ti sviti, protoze je to uplne jiny okruh i spinac (dole na planku treba u "left door switch" je to pekne videt).
PS: Zkus chat
PS: Zkus chat
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6