Zadní ostřikovač
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Zadní ostřikovač
Ahoj mam na vas dotaz. Z niceho nic mi prestal fungovat zadni ostrikovac.po nejaky dobe jsem ho zkusil a jako zazrakem opet fungoval,ale jenom chvilku. potom zase prestal jit..vubec netusim cim to muze byt.motorek bezel a strikal v pohode!diky za radu
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
- Reklama
jo to je mozny,ze u toho motorku co ovlada zadni ostrikovac to muze byt orezly..kdyz jsem menil nadrzku,tak se mi povedlo do nej nalit trochu vody..melo by to jit normale oskrabat treba sroubovakem ne?A nejaky doporuceny pripravek na docisteni?Pomuze treba Contact cleaner?:o)
-
- Kontaktovat uživatele:
No,pokud motorek běží a neostřikuje,tak je pravděpodobně ucpané sítko.Loni jsem to taky řešil.A pokud motorek neběží,tak to bude někde ten kontakt,nebo špatná kostra.Taky může být vadný motorek.Doporučuju to tam pořádně prohlídnout. a proměřit.Akorát,že se k tomu špatně dostává.Já jsem musel sundat kolo a podběh abych se dostal k ostřikovači a k motorku.
jo to uz jsem mel rodelany.menil jsem totiz tu nadobku,byla praskla....tak ono je mozny,ze to orezlo a nema to kontakt,protoze kdyz jsem to menil,tak mi myslim do toho kontaktu natekla nejaka voda..tak doufam,ze to bude tim,ale kdyz to strikalo,tak to bylo vpohode a bodel tam asi nebude,protoze to by motorek jel a ted neostrikuje..takze to bude bud ten kontakt a nebo motorek..tak snad to bude jen kontakt...