ahoj, pořád se nemůžu zbavit toho bouchání z předku. Přejedu díru a nemusí to být ani velká lochna a ozve se tuc. Je to jako když je někde nějaký nedotažený šroubový spoj a něco do sebe naráží. Dělá to snad už od koupě, nejdřív jen pravá strana, teď mi naposledy měnili silentbloky stabilizátoru, myslel jsem, že se to tím vyřeší, ale mám pocit, že to dělá ještě víc a i levá strana. Byli s tím i na místní STK, kde mají třesadlo, tak s autíčkem zatřásli, zjistili, že opravdu něco bouchá, ale nepřišli na to co. Prý je v autě vše jak má být, to samé potvrdil i druhý servis s tím, že na některé závady se prostě nepřijde. Já vím, že od stolu se na to nepřijde, ale nemáte s tím někdo zkušenost, co by to mohlo být?
Jak je to v případě aut s reklamací typu 3x a dost (stejná závada)?
Accent 1.5CRDI2005-bouchání z předku při přejezdu nerovností
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accent 1.5CRDI2005-bouchání z předku při přejezdu nerovností
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2005
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Accent 1.5CRDI2005-bouchání z předku při přejezdu nerovn
Podle tvého popisu by to mohlo být rameno,nebo čep....ale bůh ví,co tam bouchá.nemáš tam namotanou kočku nebo ježka????PedroKV píše:ahoj, pořád se nemůžu zbavit toho bouchání z předku. Přejedu díru a nemusí to být ani velká lochna a ozve se tuc. Je to jako když je někde nějaký nedotažený šroubový spoj a něco do sebe naráží. Dělá to snad už od koupě, nejdřív jen pravá strana, teď mi naposledy měnili silentbloky stabilizátoru, myslel jsem, že se to tím vyřeší, ale mám pocit, že to dělá ještě víc a i levá strana. Byli s tím i na místní STK, kde mají třesadlo, tak s autíčkem zatřásli, zjistili, že opravdu něco bouchá, ale nepřišli na to co. Prý je v autě vše jak má být, to samé potvrdil i druhý servis s tím, že na některé závady se prostě nepřijde. Já vím, že od stolu se na to nepřijde, ale nemáte s tím někdo zkušenost, co by to mohlo být?
Jak je to v případě aut s reklamací typu 3x a dost (stejná závada)?
Hyundai.........I love it
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
Re: Accent 1.5CRDI2005-bouchání z předku při přejezdu nerovn
[quote="PedroKV"]ahoj, pořád se nemůžu zbavit toho bouchání z předku. Přejedu díru a nemusí to být ani velká lochna a ozve se tuc. Je to jako když je někde nějaký nedotažený šroubový spoj a něco do sebe naráží. Dělá to snad už od koupě, nejdřív--------------
Tak mě se taky dlouho ozývalo klepáni od spodku při jizdě v dirách. Myslel sem si, že jsou to tyčky stabilizačni tyče- vymlácený gumy. Když už sem jel do Brna je koupit, tak mi, naštěstí ještě skoro doma, upadl tlumič. Naštěsti nic jinýho urvanýho, ale i s odtahem 7500,- v kelu. Ted je parádně tichá jízda.
Měl sem ještě v plánu vyměnit zadni. Taky odvařený- ze stavby. Počítám dalšich 6000,-.
A to mám jet za týden na dovolenou do Chorvat autem. Kua. Snad to Accentik zvládne motorově a já finančně.
"Když se daří, tak se daří"
Tak mě se taky dlouho ozývalo klepáni od spodku při jizdě v dirách. Myslel sem si, že jsou to tyčky stabilizačni tyče- vymlácený gumy. Když už sem jel do Brna je koupit, tak mi, naštěstí ještě skoro doma, upadl tlumič. Naštěsti nic jinýho urvanýho, ale i s odtahem 7500,- v kelu. Ted je parádně tichá jízda.
Měl sem ještě v plánu vyměnit zadni. Taky odvařený- ze stavby. Počítám dalšich 6000,-.
A to mám jet za týden na dovolenou do Chorvat autem. Kua. Snad to Accentik zvládne motorově a já finančně.
"Když se daří, tak se daří"
HYUNDAI Accent 1,3 12V