vymena sviecok -kuriozita

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
bboymaro
*

vymena sviecok -kuriozita

Příspěvek od bboymaro »

zdravim...chcem sa vas spytat ci sa vam stalo nieco podobne ako mne vcera pri vymene sviecok.....nemal som taky dlhy kluc tak som ho napojil aby som sa tam dostal....ked som isel povolit prvu sviecku tak to bolo velmi narocne bo sa nedalo vobec potocit...a potom hups nejako sa mi tam zasprajcoval kluc a nie a nie ho odtial dostat...dostavali sme ho odtial 4 hodiny...uz sme boli na pokraji zrutenia a hla napad strekni tam wd 40 sme sa to bali bo aby sa to tam nejako nedostalo ale ked sme to nastriekali kluc behom minuty bol vonku...az nam kamen zo srdca spadol bo uz bolo 10hodin vecer a robili sme to na parkovisku...tak chcem vediet ci sa to stalo iba mne alebo aj niekomu inemu ....zdravim vsetkych
hyundai coupe 1.6 16V r.v 2000
Reklama

mirpie

Příspěvek od mirpie »

no, tohle sem i fakt nestalo. Já di koupil svíčkový klíč na benzince, ale samozřejmě v tom kloubu prasknul. Nechal jsem to zavařit a navařit si na něj pořádnou trubku jako rukojet a zatim v poho slouží... Měl jsem spíš se zapalovacími kabely, že u dvou svíček mi kus toho kabelu, ten malej vodící plíšek zůstal na svíčce, vytrhl se z kabelu. Tak jsem se pak bál, zda mi to pojede vůbec na všechny válce a překvapivě jede a a ani necuká, ale bude tam asi dobrej přechodovej odpor, budu muset koupit nový...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Vladislav Bureš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladislav Bureš »

mirpie píše:no, tohle sem i fakt nestalo. Já di koupil svíčkový klíč na benzince, ale samozřejmě v tom kloubu prasknul. Nechal jsem to zavařit a navařit si na něj pořádnou trubku jako rukojet a zatim v poho slouží... Měl jsem spíš se zapalovacími kabely, že u dvou svíček mi kus toho kabelu, ten malej vodící plíšek zůstal na svíčce, vytrhl se z kabelu. Tak jsem se pak bál, zda mi to pojede vůbec na všechny válce a překvapivě jede a a ani necuká, ale bude tam asi dobrej přechodovej odpor, budu muset koupit nový...
To se u kabelů stává často pokud to jde tak vyhrň tu převlečnou izolaci a ten konektor pořádně přicvakni na kabel.
Pokud nejde ta izolace vyhrnout tak ten konektor na konci trochu roztáhni a natlač na kabel a pak to zkus zmačknout přez tu izolaci a bude fungovat jak má a při dalších sundavání když to uděláš pořádně nebude padat.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005