Led zarovky do parkovacek, SPZ -osvetleni auta
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Led zarovky do parkovacek, SPZ -osvetleni auta
zdravim vsechny, jelikoz mi ted kleklo jedno parkovaci svetlo a chtel bych si tam ted dat diodovy zarovicky , nevite nekdo jaka tam je patice u 2003 coupe ? naprt T10 ?
http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... oz-s267428
je to nekdo kdo si tam dal i ty barevne ? Prej sou na to kluci policejni docela haklivy:)
koukal sem ze se tam daji dat i svetla s 4 ma a vic led to by asi budilo taky vic pozornosti ze ?
Dalsi vec co sem se tak koukal ze do zadnich svetel se daji dat led zarovky s vic diodami to je taky zakazany nebo to je koser ? Fakt envim co clovek muze a co ne
napr tohle:
http://uni.autodoplnky.cz/led-zarovka-t ... os-s702569
A kdyz uz sme u tech led docela se mi libi i barevne osvetleni u spz to je asi dalsi vec co by asi provokovala nase ochrance zakona ale no kazej nam to no
jakej je vas nazor nebo kdo ste si auto uz v tomhle ohledu nejak poladil, rad se dozvim zkusenosti treba i to jaky mate zkusenosti s tim ze vas policajti stavej kuli tomu.
http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovk ... oz-s267428
je to nekdo kdo si tam dal i ty barevne ? Prej sou na to kluci policejni docela haklivy:)
koukal sem ze se tam daji dat i svetla s 4 ma a vic led to by asi budilo taky vic pozornosti ze ?
Dalsi vec co sem se tak koukal ze do zadnich svetel se daji dat led zarovky s vic diodami to je taky zakazany nebo to je koser ? Fakt envim co clovek muze a co ne
napr tohle:
http://uni.autodoplnky.cz/led-zarovka-t ... os-s702569
A kdyz uz sme u tech led docela se mi libi i barevne osvetleni u spz to je asi dalsi vec co by asi provokovala nase ochrance zakona ale no kazej nam to no
jakej je vas nazor nebo kdo ste si auto uz v tomhle ohledu nejak poladil, rad se dozvim zkusenosti treba i to jaky mate zkusenosti s tim ze vas policajti stavej kuli tomu.
Naposledy upravil(a) DEDe dne 22 dub 2008, 06:47, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Reklama
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Takže Zahyx měl přesně tyto led žárovky a vydržely mu asi 14 dní. Dával za pár 60 Kč. Má Elantru, takže podobná světla.
Já s taťkou máme jiné. Mají 4 Ledky na jednu patici. Mě už jedna praskla, ale to bude tím, že je tam silnější H4 a tak to asi spálila. Člověk by neměl nechat rozsvíceno, když dýl stojí, to se pak světlo tak nechladí. Taťkovi taky jedna skomírá, ale zrovna v tom světle co má slabší H4. Takže to bude kus od kusu.
Takže 3 žárovky zatím svítí. Nová sada je již objednána. Cena 150Kč/pár.
Při normálních světlech stejnak není tak výrazná.
Problém ale asi u Tebe bude, že máš menší místo mezi parkovačkami a normálními světly, takže se Ti budou pálit.
S těma zadníma světlama Ti neporadím.
Já s taťkou máme jiné. Mají 4 Ledky na jednu patici. Mě už jedna praskla, ale to bude tím, že je tam silnější H4 a tak to asi spálila. Člověk by neměl nechat rozsvíceno, když dýl stojí, to se pak světlo tak nechladí. Taťkovi taky jedna skomírá, ale zrovna v tom světle co má slabší H4. Takže to bude kus od kusu.
Problém ale asi u Tebe bude, že máš menší místo mezi parkovačkami a normálními světly, takže se Ti budou pálit.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mám tyhle LED parkovačky-jasně bílé-koupil jsem je někdy v říjnu na autovýstavě v Praze(dal jsem za 2ks/100,-Kč).Stále svítí.LEDky jsou dobré,ale zatraceně nerady mají přepětí nebo špičky-to je zaručeně zničí co nejdříve.Takže záleží i na stavu tvé elektroinstalace.
S těmi do zadních světel zkušenost nemám.V konc.a brzd.světlech asi nebudou nic moc,protože by zanikl krásný briliantový vzor zadních lamp,který je u Tiburona parádní.Snad do couvaček,ale tam také moc efektu nenadělají .
S těmi do zadních světel zkušenost nemám.V konc.a brzd.světlech asi nebudou nic moc,protože by zanikl krásný briliantový vzor zadních lamp,který je u Tiburona parádní.Snad do couvaček,ale tam také moc efektu nenadělají .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Do tech zadnich svetel by se asi spise hodily pokud vymenim ty puvodni za ciry. Mam to v planu na tom stribrnem coupe si mi ty cervene zadni svetla moc nelibi u tebe to Borku asi vypada lip cervena na cervene . Planuju tam dat neco ve stylu bud cerne cire nebo chromove jeste sem se stale nerozhodl.
Tyhle sou lehce dostupne dalsi uz sou drazsi a ze zahranici, do toho by se pak ty led zarovky zadni mohly hodit vic jestli se tam vejdou
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-auto ... -s14609509
.
http://hyundai.autodoplnky.cz/hyundai-c ... -s11090647
Tyhle sou lehce dostupne dalsi uz sou drazsi a ze zahranici, do toho by se pak ty led zarovky zadni mohly hodit vic jestli se tam vejdou
http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-auto ... -s14609509
.
http://hyundai.autodoplnky.cz/hyundai-c ... -s11090647
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
problém s místem mezi parkovačkama a potkávacímí světly mít nebude. Má dvoukomorový světla (potkávací a dálkový oddělené, každé světlo má vlastní žárovku). U takto řešených světel je žárovka pro parkovačku umístěná na parabole dálkového světlometu.Rexcor píše:Takže Zahyx měl přesně tyto led žárovky a vydržely mu asi 14 dní. Dával za pár 60 Kč. Má Elantru, takže podobná světla.
Jinak diody v parkovačkáchm ám taky, čistě bílé. K těm xenonům ta žlutá už nějak nepasovala... Na renaultu jsem měl modré diody, vydržely životností mnohem déle než ty bílé, prakticky jsem je vlastně nikdy po instalalci neměnil. Zato ty bílé co mám ted na hyundaiovi odchází jak na běžícím páse. Jedna dioda tak za 3měsíce...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Pkud se Vám to pálit nebude tak budu jen rád. Zahyx má ale na Elantře taky zvlášť dálková a potkávací(H1 a H7), ale spálil je opravdu rychle. A opravdu byly spálené. Černota to dosvědčila. ALe asi dělají teď světla s větším odstupem mezi žárovkama.
nemyslim si, že by ale odchod diody způsobila vysoká teplota uvnitř světlometu od hlavní žárovky. Spíš bych to viděl na nějaké přepětí v síti, nebo spíše na nekvalitu vlastní diody, co třeba nesnese dlouhodoběji jisté odchylky v napětí palubní sítě
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Dede-jo,tak když vyměníš světla,tak to bude v zadu mít smysl.Já nic takového nechystám-líbí se mi origo.Dlouho jsem tady neviděl Rastyho-ten mě myslím naposledy říkal,že vyměnil zadní světla,za některá,co jsi dával odkaz.Má modrého Tiburona,ale zkus mu písnout SZ,třeba ti jeho fotka udělá představu,jak vypadají na autě.
Mirpie-tak to mám docela štěstí,že mě drží v parkovačkách už od října(ťuk,ťuk,ťuk ).Hardcam mě také psal,že mu Ledky v parkovačkách strašně odcházely.Hlavní příčinou zničení LEDek je přepětí sítě-to fakt nemají rády(takže tam bude zakopaný pes různé výdrže).
Mirpie-tak to mám docela štěstí,že mě drží v parkovačkách už od října(ťuk,ťuk,ťuk ).Hardcam mě také psal,že mu Ledky v parkovačkách strašně odcházely.Hlavní příčinou zničení LEDek je přepětí sítě-to fakt nemají rády(takže tam bude zakopaný pes různé výdrže).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že byly opálené jen ze směru ve kterém byla žárovka, tak si myslím, že to tak bude. Jinak ty ledky mám v palubní desce pod budíkama a tam svítí zatím bez problémů.mirpie píše:nemyslim si, že by ale odchod diody způsobila vysoká teplota uvnitř světlometu od hlavní žárovky. Spíš bych to viděl na nějaké přepětí v síti, nebo spíše na nekvalitu vlastní diody, co třeba nesnese dlouhodoběji jisté odchylky v napětí palubní sítě
A takhle to svítí:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... c&start=15
dodám i lepší fotky a osvětlení SPZ
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... c&start=15
dodám i lepší fotky a osvětlení SPZ
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003