střešní box
Moderátoři: miooo, Moderátoři
střešní box
nemáte někdo zkušenost jde bez problémů na santu box Thule spirit 780
New Santa Fe 2,2VGT ELEGANCE
Black pearl béžová kůže
Black pearl béžová kůže
- Reklama
Přesně tento box mně doporučovala,že ho mají vyzkoušený na new Santu že tam pasuje bez jakýkoliv úprav.Ten spirit má jinak tvarovaný ty packykačer píše:Já mám box THULE ATLANTIS 600 , drží jako hrom.
Nechápu , jak ti může lítat ze strany na stranu ?
New Santa Fe 2,2VGT ELEGANCE
Black pearl béžová kůže
Black pearl béžová kůže
Má tady někdo z vás střešní box na santovi se střešním oknem?
Mám střešní okno a v servisu mi nedoporučují odstranění gumových zábran, aby šly nosníky posunout až nad okno. Prý by to střešní konstrukce nemusela unést. Udělají mi to jen když podepíšu, že se vzdávám práva na záruku při poškození střechy či okna zatížením.
řešil jste to už někdo? Uvažuji, že by mi stačil i nějaký krátký box jako THULE Ocean 100
Mám střešní okno a v servisu mi nedoporučují odstranění gumových zábran, aby šly nosníky posunout až nad okno. Prý by to střešní konstrukce nemusela unést. Udělají mi to jen když podepíšu, že se vzdávám práva na záruku při poškození střechy či okna zatížením.
řešil jste to už někdo? Uvažuji, že by mi stačil i nějaký krátký box jako THULE Ocean 100
Bu%d v klidu já to měl taky podepsat i bez okna.Objednací termín 20 ní.Tak jsem vzal vrták 9.6 a vše jsem vyřešil sám.BEZ PROBLÉMŮ.Gurthang píše:Má tady někdo z vás střešní box na santovi se střešním oknem?
Mně to odvrtali v servisu,mám střešní okno a koupil jsem box od thule spirit 820 je odemykací ze dvou stran a vejdou se do něj i bežky/samozřejmě na zimu/střešní okno se dá otevřít pouze celé a ne pootevřít nahoru jinak problém v ničem není.
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-