Tonovana skla - jak a kde na to :)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Tonovana skla - jak a kde na to :)
Ahoj vsem , rekl sem si ze by stalo za to to trochu to zatmavit ale vlastne nevim na kolik to prijde jestli ste si to treba nekdo delali sam , kdyz to dam do nejake firmy kolik to muze vyjit a kde takovou firmu najit . na netu sem toho moc nenasel.
Dik za veskere rady
Dik za veskere rady
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
http://www.magicfol.cz/ tahle firma je ze Zlína,na coupe to vyjde nějak kolem 4000kč a pokud si to nikdy nedělal tak bych to určitě svěřil nějaké firmě kde ti to udělaj i s atestem
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
TAk to jsou drazí já dostal kontakt taky na někoho ve Zlíně a volal jsem jim a coupečko mi udělaji do 3000Kč řekli ať počítam ty 3000 tisíce a jestli chceš tak k tobě přijedou + záruka a je tam i ATESTLimitz píše:http://www.magicfol.cz/ tahle firma je ze Zlína,na coupe to vyjde nějak kolem 4000kč a pokud si to nikdy nedělal tak bych to určitě svěřil nějaké firmě kde ti to udělaj i s atestem
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Davepic,tak to máš super cenu.Mě stálo zatmavení 5500,-Kč .A to ještě okno u spolujezdce musí udělat znovu,protože se po 3 měsících začala folie odlepovat. Přes zimu jsem to nechal a teď jen čekám,až mě po domluvě zavolají a předělají folii na spolujezdcově okně.Jo a nedělal to nějaký malý soukromníček,ale ASS(AutoSkloServis)v Rychnově nad Kněžnou.ASS má dost poboček po republice,ale tuto pobočku bohužel hodnotím jako spolek pokusnických amatérů.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
supr diky za informace , zkusim pohledat neco v okoli brna nebo Ceske Trebove. Jinak ty folie sou ruzne tmave asi se lisi propustnosti svetla , jak zatmavene ste si to nechali udelat vy ? a udelali byste si to znova stejne nebo naopak vic ci min zatmavene nez ted.
DAVEPIC, prosimte mohl by si sem hodit kdyztak ten druhy kontakt co si dostal ty ? Diky[/b]
DAVEPIC, prosimte mohl by si sem hodit kdyztak ten druhy kontakt co si dostal ty ? Diky[/b]
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Jo jasně napišu ti SZ ...Borci jestli budeš chtít dojedou za tebou ...Kamošovi co ma taky coupe 1.generaci po Faceliftu tak měl už nalepené zadní okno a zbytek ho vyšel na 1500Kč a díval jsem se na to a je to Luxusně nalepene lepili to u něho v garaži....DEDe píše:supr diky za informace , zkusim pohledat neco v okoli brna nebo Ceske Trebove. Jinak ty folie sou ruzne tmave asi se lisi propustnosti svetla , jak zatmavene ste si to nechali udelat vy ? a udelali byste si to znova stejne nebo naopak vic ci min zatmavene nez ted.
To koukam to je dost pěněz...Borek píše:Davepic,tak to máš super cenu.Mě stálo zatmavení 5500,-Kč .A to ještě okno u spolujezdce musí udělat znovu,protože se po 3 měsících začala folie odlepovat. Přes zimu jsem to nechal a teď jen čekám,až mě po domluvě zavolají a předělají folii na spolujezdcově okně.Jo a nedělal to nějaký malý soukromníček,ale ASS(AutoSkloServis)v Rychnově nad Kněžnou.ASS má dost poboček po republice,ale tuto pobočku bohužel hodnotím jako spolek pokusnických amatérů.
Ale třeba zaleží odkud jsi a kolik tam u vás to děla maníku jak je jich hodně musí jit s cenami dolů jak je je jeden ve městě bude brát za to škváru jak cip...Ted to děla kde kdo ale zaleži jak kvalitně ...já se o kvalitě přesvědčil takže si to nechám u nich jen čekam na Buky
to su strasne ceny!!! ja si daval minuly tyzden folite od sukromnika, ktory to ma ako zivnost a s dozivotnou zarukou, a aj osvedcenie a karticka za 2200,- SK. inak robi ze 2000 ale nadaval ze zadne okno je moc vypoknute tak sa s tym hral asi 2 hodky. ale vyborna robote. nestazujem si. Borec je z Velkych Levar (30 km od Bratislavy)
Takže nemaš nalepené zadní okno?? to možna vysvětluje tu cenu ... Dyť pro toho co ti to lepil musí byt hračka nalepit zadní okno dyť se v tom pohybují denně, taže nějaka vypouklina okna mu nemůže vadit ne??dragunov87 píše:to su strasne ceny!!! ja si daval minuly tyzden folite od sukromnika, ktory to ma ako zivnost a s dozivotnou zarukou, a aj osvedcenie a karticka za 2200,- SK. inak robi ze 2000 ale nadaval ze zadne okno je moc vypoknute tak sa s tym hral asi 2 hodky. ale vyborna robote. nestazujem si. Borec je z Velkych Levar (30 km od Bratislavy)