AUTOFOLIE
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- **
AUTOFOLIE
Mam taky problem teda je to skor dilema. V poslednej dobe je vonku coraz teplejsie a v aute zacina byt horuco. Preto som zacal rozmyslat o ciernych foliach na zadne skla. Pisal som do par firiem mail(abela,Gilafol). Pytal som sa ci je potrebne pri instalacii demontovat skla. Z ABELA mi napisali ze okna sa demontuju a ze cena je 3800sk. Je to pekna cena ale mam obavu z demontaze skiel. Bojim sa ze by mi mohlo okno zacat "padat" alebo ze by netesnilo dobre. Preto sa pytam aky je rozdiel alebo vyhoda pri demontazi okien? Demontuje sa aj zadne sklo? Ked mate niekto autofolie tak mi napistee vase skusenosti ci sa teplota v aute zmiernila,aka je jazda v noci? Som z bratislavy,ked niekto poznate dobru firmu tak mi napiste. Najradsej by som sa demontazi skial vyhol.
- Reklama
folie
Tak presne nad foliamy rozmyslam aj ja a aka jirma to robi za tiepeniaze? Dikes
SantaFe, 2.2 crdi, 2021
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
-
- **
Re: folie
switch píše:Tak presne nad foliamy rozmyslam aj ja a aka jirma to robi za tiepeniaze? Dikes
Ta firma sa vola ABELA, www.abela.sk
teoreticky ta cena by mala byt nizsia ako 3800sk, lebo accent ma okna velke asi ako fabia. A pre fabiu je cena 2800sk.
Ty co mate folie napiste vase skusenosti s nimi, ako jazda v noci,cuvanie a teplota v aute.
Re: AUTOFOLIE
S demontazou cena okolo 3000,- SKK mam znameho (Foliatech) Aj mne robil....super.soso píše:Mam taky problem teda je to skor dilema. V poslednej dobe je vonku coraz teplejsie a v aute zacina byt horuco. Preto som zacal rozmyslat o ciernych foliach na zadne skla. Pisal som do par firiem mail(abela,Gilafol). Pytal som sa ci je potrebne pri instalacii demontovat skla. Z ABELA mi napisali ze okna sa demontuju a ze cena je 3800sk. Je to pekna cena ale mam obavu z demontaze skiel. Bojim sa ze by mi mohlo okno zacat "padat" alebo ze by netesnilo dobre. Preto sa pytam aky je rozdiel alebo vyhoda pri demontazi okien? Demontuje sa aj zadne sklo? Ked mate niekto autofolie tak mi napistee vase skusenosti ci sa teplota v aute zmiernila,aka je jazda v noci? Som z bratislavy,ked niekto poznate dobru firmu tak mi napiste. Najradsej by som sa demontazi skial vyhol.
Skusenosti? Viac nez dobre, mam tie najtmavsie co mozu byt povolene, v noci vyborne ked zozadu svietia svetlami, neoslepuje ta to...
Cuvanie cez spatne zrkadla, vec zvyku ale viac opatrnosti treba...
Vse ok, doporucujem najtmavsie...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
-
- **
Re: AUTOFOLIE
Engineer píše:S demontazou cena okolo 3000,- SKK mam znameho (Foliatech) Aj mne robil....super.soso píše:Mam taky problem teda je to skor dilema. V poslednej dobe je vonku coraz teplejsie a v aute zacina byt horuco. Preto som zacal rozmyslat o ciernych foliach na zadne skla. Pisal som do par firiem mail(abela,Gilafol). Pytal som sa ci je potrebne pri instalacii demontovat skla. Z ABELA mi napisali ze okna sa demontuju a ze cena je 3800sk. Je to pekna cena ale mam obavu z demontaze skiel. Bojim sa ze by mi mohlo okno zacat "padat" alebo ze by netesnilo dobre. Preto sa pytam aky je rozdiel alebo vyhoda pri demontazi okien? Demontuje sa aj zadne sklo? Ked mate niekto autofolie tak mi napistee vase skusenosti ci sa teplota v aute zmiernila,aka je jazda v noci? Som z bratislavy,ked niekto poznate dobru firmu tak mi napiste. Najradsej by som sa demontazi skial vyhol.
Skusenosti? Viac nez dobre, mam tie najtmavsie co mozu byt povolene, v noci vyborne ked zozadu svietia svetlami, neoslepuje ta to...
Cuvanie cez spatne zrkadla, vec zvyku ale viac opatrnosti treba...
Vse ok, doporucujem najtmavsie...
Maju tie folie atest? Zadne okno sa asi nedemontuje?
Tiez mam tie najtmavsie mozne folie (tusim zadne sklo je menej tmave ako zadne bocne). Maju atest, zn. LLUMAR. Robil mi to znamy z NM nad Vahom
www.eurocentrum.sk (cena bola okolo 4000 SKK)
Mam s tym velmi dobre skusenosti. Folie mam namontovane uz 3 roky, aj ked sa mi to vobec nikdy nepacilo, uz to budem asi preferovat na kazdom mojom aute. Kedze nemam klimu tak rozdiel bol v lete viditelny. Stale parkujem zadom auta smerom k slnku a auto sa tak nenahrieva.
Inac fantasticka vec, lebo manzelka odkojila na zadnych sedadlach dve deti a mala uplne sukromie, nakolko cez tie folie nie je vidiet takmer nic (z vonku). Z vnutra je to naopak malicko tmavsie ako cire sklo =>ziadny problem pri cuvani v noci.
Velkou vyhodou je aj to, ze autosedacky, resp. nejake veci vzadu nekricia, nakolko ich nie je vidiet.
Dalsia vyhoda je pri dlhych cestach, ked dieta spi v autosedacke a svieti cez cire okno nanho slnko (klima nemoze ficat naplno pri malych detoch). folie tomu dost zabrania.
www.eurocentrum.sk (cena bola okolo 4000 SKK)
Mam s tym velmi dobre skusenosti. Folie mam namontovane uz 3 roky, aj ked sa mi to vobec nikdy nepacilo, uz to budem asi preferovat na kazdom mojom aute. Kedze nemam klimu tak rozdiel bol v lete viditelny. Stale parkujem zadom auta smerom k slnku a auto sa tak nenahrieva.
Inac fantasticka vec, lebo manzelka odkojila na zadnych sedadlach dve deti a mala uplne sukromie, nakolko cez tie folie nie je vidiet takmer nic (z vonku). Z vnutra je to naopak malicko tmavsie ako cire sklo =>ziadny problem pri cuvani v noci.
Velkou vyhodou je aj to, ze autosedacky, resp. nejake veci vzadu nekricia, nakolko ich nie je vidiet.
Dalsia vyhoda je pri dlhych cestach, ked dieta spi v autosedacke a svieti cez cire okno nanho slnko (klima nemoze ficat naplno pri malych detoch). folie tomu dost zabrania.
Opel Zafira 1,8i (7 miest) 2001
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD