Tuning Vysoké Mýto :)

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Tuning Vysoké Mýto :)

Příspěvek od Jerry159 »

Ted o víkendu bude kousek od nás Tuning přijede se někdo kouknout? Já tam budu ale nejspíš tam nebudu na krásu ale na sprinty :shock: domluvil jsem se s kamarádem z práce že půjdem na sprint :) ale on má Subaru Impreza 2.0 bez turba a tak budu celý týden vymýšlet co s autem :? napadlo mě toho hodně a jediné co vím určirtě že ho nedám ale mohu se aspoň o to pokusit :wink: tady je pár nápadů co nas tady napadly :shock:

1.Výkon- Oddělat sání až ke škrtící klapce :o dám tam akorát sítko z nerezu a přidělám ho sponkou aby to nešlo přez filter a dusilo se to
2. Váha-To nejduležitější co si myslíme je Váha vydělat sedačky hudbu rezervu prostě to nejvíc odlehčit
3. Kola- od té doby co tam mám 17" tak autu se nechce do oáček déle to trvá :( takže bych na předek vrátil 15" ale přemýšlím jestli tam dám zimáky nebo letňáky co si myslíme že by bylo lepší zimáky nafouknutý na tak 5-6 atmosfer a na začátku je pěkně rozgumovat a držely jak lepydlo
4. Benzín-nějaký lepší nejspíš vedle na benzíně 98 oktanů

Na start ho rozhodně nedám, to vím určitě, má stejný výkon já mám ale větší krouťák, má hmotnost na kterou by možná pohořet :shock:, myslím že bych ho mohl dostat na maximálku nebo se teda aspoň o to pokusit :) Takže tak :oops: Jestli máte nějaký rady budu rád :)
Reklama

mirpie

Příspěvek od mirpie »

ahoj, ta impreza má tuším bez turba 92kW ne? Kamarád má tu samou, ale ve verzi GT, 155kW. Na silnici se s ním nemůžu rovnat, takže když jezdíme někde spolu, bere na mě ohled :D .

S tím co píšeš by to šlo. Já ted barvil ten plastovej nasávač co je před filtrem a byl jsem to projet zkusmo bez něj a už i to bylo poznat. Je tam tlumič hluku (ta slepá komora přichycená pásky a snýtovaná). Auto při sešlápnutí mělo supr zvuk, mnohem hlubší a samozřejmě mnohem hlasitější a bylo poznat, že autu se chce rychleji do otáček a to tam filtr pořád byl, takže když to vše sundáš, jak říkáš až po klapku, pojede to určitě super, jen někam musíš umístit váhu vzduchu....
Ta váha to je jasný, tam není co řešit, sundat vše, co pujde. Ty sedadla, krámy z kufru a rezerva udělají nejvíc. Pak by možná neuškodilo vyndat jeden přední světlomet a natáhnout tam jinou provizorní trubku/hadici přímo před klapku. Tím sítkem si nejsem moc jist, prach to nezachytí a to motoru dost uškodí. Nějakej jemnější filtr by to chtělo.. Do té hadice bys pak mohl umístit i tu váhu vzduchu.
Pneumatiky jsou alfa omega. Můžeš mít výkon jako dvě GT subara dohromady, ale pokud ten kroutící moment nepřeneseš na třecí sílu na asfalt, je to k ničemu. Pokud bude sucho a čistá trat, sliky jsoun ejlepší, maj největší styčnou plochu. Místo sliků by mohly posloužit i slušně sjeté lpneu. Zimní maj měkčí směs, takže by se možná hodily, negativem je tvar dezénu (malá styčná plocha).

Jinak ted v neděli je renocar tuning v Brně na Masarykově okruhu. Volné jízdy, sprinty, atd. Jedu tam. Bylo by fajn, kdyby se nás tam sešlo víc...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry159 »

já mám hodně pneumatik z minulého auta tak mohu nějaký letňáky zhrabat tak aby se z nich staly slyky :lol: no a jinak to má nějak takoví výkon jako coupe říkal když jsem mu říkal kolik mám já o něm to tedy přesně nevím
mirpie

Příspěvek od mirpie »

jo, návod na sliky jsi sem už dával, to video na youtube..... :D
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Se Subaru 2,0l(tzn.stejný objem jako tvé Coupe)nemá nejmenší naději na sprinty(a ani náhodou také na max.rychlost :lol: ).Slušně řečeno,Subaru bez turba je ŠUNKA :!: Aby někdo neřekl,že jsou to jen řeči-zrychlení 0-100km/h-Hyundai Coupe tvůj ročník(102kW) za 9,2s,Subaru Impreza 2,0 (pokud je už s novějším motorem má 92kW(starší verze do roku 2000 měly 85kW)-tak ta s novějším motorem 92kW udělá 100km/h za "neuvěřitelných" :lol: 10,2s :roll: a max.rychlost má 190km/h,takže to je BÍDA :roll: .
Teď jen záleží na tobě,když neusneš na startu,než on to své prdítko roztlačí,tak se na Subaru můžeš dívat jen ve zpětném zrcátku :lol: .Ve Vysokém Mýtě jsem byl minule-sprinty jsou tam krátké(jezdilo se 300m) a teď jsem dokonce četl,že budou na 200m.Hodně štěstí :wink: .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry159 »

Borek píše:Se Subaru 2,0l(tzn.stejný objem jako tvé Coupe)nemá nejmenší naději na sprinty(a ani náhodou také na max.rychlost :lol: ).Slušně řečeno,Subaru bez turba je ŠUNKA :!: Aby někdo neřekl,že jsou to jen řeči-zrychlení 0-100km/h-Hyundai Coupe tvůj ročník(102kW) za 9,2s,Subaru Impreza 2,0 (pokud je už s novějším motorem má 92kW(starší verze do roku 2000 měly 85kW)-tak ta s novějším motorem 92kW udělá 100km/h za "neuvěřitelných" :lol: 10,2s :roll: a max.rychlost má 190km/h,takže to je BÍDA :roll: .
Teď jen záleží na tobě,když neusneš na startu,než on to své prdítko roztlačí,tak se na Subaru můžeš dívat jen ve zpětném zrcátku :lol: .Ve Vysokém Mýtě jsem byl minule-sprinty jsou tam krátké(jezdilo se 300m) a teď jsem dokonce četl,že budou na 200m.Hodně štěstí :wink: .
Co ? sprinty jsou tam krátké to vím taky ale ted mi kamrád řekl že sprinty tam mají být 400 metrové kde se to dá vičíst? Juknu na to :wink:
mirpie

Příspěvek od mirpie »

a nechceš přijet v neděli do toho Brna? Tam jsou sprinty na 400m, rpofi časomíra, a navíc staruješ na cílové rovince před tribunami.. Já tam jedu, ale ne na sprinty, jen tak se projet po okruhu...Stojí to tuším 3stovky, pokud to nezdražili, na 25minut...
bocelini
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bocelini »

mirpie píše:a nechceš přijet v neděli do toho Brna? Tam jsou sprinty na 400m, rpofi časomíra, a navíc staruješ na cílové rovince před tribunami.. Já tam jedu, ale ne na sprinty, jen tak se projet po okruhu...Stojí to tuším 3stovky, pokud to nezdražili, na 25minut...
Do Brna valim na 100% taky a to jizdeni po tom okruhu je ted myslim jeste levnejsi,protoze je tam uplne novy asfalt tak ho potrebuji pry trosku ojezdit
Jerry159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry159 »

mirpie píše:a nechceš přijet v neděli do toho Brna? Tam jsou sprinty na 400m, rpofi časomíra, a navíc staruješ na cílové rovince před tribunami.. Já tam jedu, ale ne na sprinty, jen tak se projet po okruhu...Stojí to tuším 3stovky, pokud to nezdražili, na 25minut...
Uvidí se jak na tom budu s penězma mají mi přijít xenony za super cenu 1690+100 balné tak jsem zvedav no uvidí se ale do mýta jedu na 100% ještě se juknu kde se píše kolik tam bude sprint v metrech
dragunov87

Příspěvek od dragunov87 »

rad by som, ale to je daleko. tak okolie Brna by sedelo. skoda. neplanuje sa niekde len zraz Coupatek???
dragunov87

rad by som, ale to je daleko. tak okolie Brna by sedelo. skoda. neplanuje sa niekde len zraz Coupatek???
dragunov87

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Jerry,teď jsem se díval na jejich stránky a už tam o délce sprintu není ani muk. :lol: Tak tady máš alespoň výsledkovou listinu z minulého roku a nahoře je délka tratě-start - cíl 290m a jak jsem už psal,četl jsem,že tentokrát to bude 200m.Ta dráha na sprinty je tam opravdu hooodně bídná(i šířka) :( http://www.t-base.cz/vysledky/myto07.pdf Na druhou stranu,díval jsem se na stránky chystaného tuning srazu v Hradci Králové na letišti,kde byly prostory opravdu veliké,dráha na sprint také super-a tento rok tam mají napsáno,že sprinty vůbec nebudou.Což považuji za škodu,protože to bylo jedno z hlavních lákadel.Tak ve Vys.Mýtě máš alespoň kousek na sprint :lol: .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

tez jdu o vikendu na ten brnensky hola hou :)
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Lukino
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukino »

Borek píše:Se Subaru 2,0l(tzn.stejný objem jako tvé Coupe)nemá nejmenší naději na sprinty(a ani náhodou také na max.rychlost :lol: ).Slušně řečeno,Subaru bez turba je ŠUNKA :!: Aby někdo neřekl,že jsou to jen řeči-zrychlení 0-100km/h-Hyundai Coupe tvůj ročník(102kW) za 9,2s,Subaru Impreza 2,0 (pokud je už s novějším motorem má 92kW(starší verze do roku 2000 měly 85kW)-tak ta s novějším motorem 92kW udělá 100km/h za "neuvěřitelných" :lol: 10,2s :roll: a max.rychlost má 190km/h,takže to je BÍDA :roll: .
ty Borku, že ty Subaru hodně nemáš rád viď?
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Odpovědět

Zpět na „COUPE“