Tak a jsou konečně na autě

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Horsis
*

Tak a jsou konečně na autě

Příspěvek od Horsis »

Slova jsou zbytečná foto mluví za spokojeného majitele :) Sice dnes bylo pěkně a původně jsem chtěl jít na kolo, abych taky zapojil trochu tělo do pohybu, ale nakonec jsem auto poumýval, poklidil a navoskoval a tak jsem se unavil ještě víc :)

Jinak Pneu použíte jak mi zde bylo doporučeno nankangs 215/40/r17 a kola momo corse black 7,5x17 s et35 jak mi bylo taky doporučeno a je to tak akorát, původně jsem chtěl ještě víc kolo ven. Ale jak jsem to viděl na autě tak by víc ven kolo už bylo asi na škodu. A myslím si že už teď od těch kol jde bordel tam kde neměl být. Snižovat asi taky nebudu protože jsem to dnes cestou na chatu trochu crossil a párkrát jsem se pěkně zhoupl :D

Foto zde : http://www.ukazto.com/?id=5764376&klic= ... &overall=1
Hyundai Coupé 2,0 16V r.v.1997, xenony 8000K
Reklama

Erikozo
**

.

Příspěvek od Erikozo »

kolko si dal za tie elektrony?ja som ich uz mal davnejsie vyhliadnute len som si nevedel vybrat...tosu asi najkrajsie ktore som zatial na coupecku videl
Coupe99 1.gen 2.0 16V
Horsis
*

Příspěvek od Horsis »

Dík jsou opravdu pěkné a večer snad ještě hezčí vše se na te lesklé černé odráží. Kupoval jsem je odtud, objednával jsem je za tuhle původni cenu, nějak mi na email zestartu neodpovídali. Sice jsem tam musel 3x volat ale nakonec jsem kupoval kola 3600,- kus 360,- sada matic a 300,- dobírka tuhle cenu mi nabídli mailem po těch telefonátech.

http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... yp=&lang=0
Horsis
*

Příspěvek od Horsis »

Já si původně vybral tyhle momo corse black, ale jak sem tak na netu hledal nikde neměli napsáno s jakým et se dělají. Napsal jsem email do Fun tuningu s dotazem a nic. Pak jsem si vyhlédl Allesio Turbo s et35 z jiného internetového obchodu, potvrdili mi obědnávku ale po jednom dni mi přišel mail že kola v mnou žádanem rozměru nemají a neví kdy budou. Posílal jsem pak různe maily do různých obchodů na různá kola, ale nic proti něžnému pohlaví ale vždy mi odpověděla nějaká ženska a na dotaz zda mají kola s et35 a že je to jiné než co na auto patří mi jen odepsali že kola s et40 na mé auto pasují a jestli je teda chcu, jak u debilu. Takže jsem nikdy nic nezjistil. Až po týdnu mi odpověděli z Fun tuningu že kola mají v patřičném rozměru s dodáním do 3dnů. To že jsem tam volal ještě 2x protože jsem kola stále doma neměl byla už taková třešnička na dortu. Oni je sice odeslali, ,měli přijít v pátek (měl jsem volno) taky že pošta přijela vystoupil frajer z transitu šel k našemu vchodu, žádný zvonek nic, odešel odjel. Tak běžím do schránky a taky nic. V pondělí jsem byl na poště a řekli mi že kola už mají od pátku. Asi moc těžké na tahaní ale že se neobtěžoali hodit ani lístek. No, ale už jsou na autě a paráda :) Ale nic lehkého najít kola co člověk chce a ještě v potřebném rozměru
Odpovědět

Zpět na „COUPE“