prehliadka po 45 000 km

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
dudl
**

prehliadka po 45 000 km

Příspěvek od dudl »

piste kde a za kolko ,popripade co ste reklamovali (niektore servisy nevedia co maju pytat , takto mozno usetrime 8) )
Reklama

tomki
**

Re: prehliadka po 45 000 km

Příspěvek od tomki »

dudl píše:piste kde a za kolko ,popripade co ste reklamovali (niektore servisy nevedia co maju pytat , takto mozno usetrime 8) )
no takze prva garancka bola 8 500,-sk, reklamoval som vadny potah sedadla, vrzganie sedadla vodica,tahanie auta doprava po pusteni volantu, buchotanie napravu v predu.
Druha garancka 12 500,-sk, reklamoval som buchotanie prednej napravy, tahanie auta doprava, nastavili geometriu a nic.
Potom pred tretou garanckou odiesiel kompresor na klimu, vymena, teraz garancka 9 700,-sk, konecne som vyreklamoval to buchotanie, ktore som uz avizoval od 5000km, takze vymena stabilizacnej tycky, trvalo to 40000km kym to uznali. Reklamoval som supenie koze z rucky automatickej prevodovky, udajne to neuznaju, vraj bezne opotrebenie po roku a 35 000km !!!!!!!!!!! / uz odvtedy sa tu supe /
Tiez som reklamoval predne parkovacie senzory lebo si robia co chcu, bezuspesne, na prekazku reaguju, to hej ale reauguju aj na vzduch ked pred autom nic nie je :D

Inak som vcelku spokojny ale par veci je nedomyslenych.
Ak si zratam vsetky naklady spojene s garanckami, palivom, za napr, 4roky tak to vychadza:

rok pouzivania - garancky - cca 30 000,-
za styri roky je to cca 120000,-
Ked to poratam tak auto ma stalo cca 1 420 000,-
na porovnanie Mercedes E280CDI kombi, 4MATIC stoji 1 550 000,-, k tomu odpocet DPH, ktore som pri santa fe este nevedel odpocitat, plus 6 rokov servis Mercedesu zadarmo tak som na tom istom :roll:
dudl
**

Příspěvek od dudl »

HYUNDAI PORTAS, s. r. o Zvolen celkom 6890,- sk s dph
santafe007
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santafe007 »

tomki píše:
dudl píše:piste kde a za kolko ,popripade co ste reklamovali (niektore servisy nevedia co maju pytat , takto mozno usetrime 8) )
Ahoj!

ty predni senzory mi opravili u dodavatele, v Hostivicich, META...
Jde o to, ze nemas posledni software, ktery vyrazne omezuje procento chyb. Take je mozne rozsireni o dalsi par cidel v predu.
Byl jsem nespokojeny, ale nyni to funguje velmi dobe. Chyby jsou zanedbatelne...

co znamena supenie? Ja mam pace slabou vuli.

u te predni napravy je servisni informace. Ma ji udelat povine kazdy servis. Je tam snad nejaka vule a vymezune podlozkou... Meli Ti to udelat hned.

a zajima me jak si pochodil se sedadlem? Stale vrze a stale mas vadny potah? Chteli mi objednat nove sedadlo, ale nakonec jsme dosli k tomu, ze to dopadne stejne. JE to ulozenim sedadla...

Tomki, kolik mas ted koni o CHIP?
Santa FE 2.2CRDi VGT Elegance AT
http://www.cydonia.cz
tomki
**

Příspěvek od tomki »

santafe007 píše:
tomki píše:
Ahoj!

Jde o to, ze nemas posledni software, ktery vyrazne omezuje procento chyb. Take je mozne rozsireni o dalsi par cidel v predu.
Byl jsem nespokojeny, ale nyni to funguje velmi dobe. Chyby jsou zanedbatelne...

u te predni napravy je servisni informace. Ma ji udelat povine kazdy servis. Je tam snad nejaka vule a vymezune podlozkou... Meli Ti to udelat hned.

a zajima me jak si pochodil se sedadlem? Stale vrze a stale mas vadny potah? Chteli mi objednat nove sedadlo, ale nakonec jsme dosli k tomu, ze to dopadne stejne. JE to ulozenim sedadla...

no to sedadlo uz mam davno vyriesene vymenili aj potah aj sedadla a je to bez problemu. Auto ma cca 180k ani neviem uz ale tocak ked som bol na brzde bol cca 430Nm.
Auto ide celkom slusne ale nie som celkom spokojny s podvozkom, je hrozne rozdrncany a buchotavy, vsetko sa v aute tak nejak trasie a vybruje napr sedacky ked prejdem po hrbole tak sa otriasaju operadla a robi drkotavy zvuk. Nie je to nic nejak markantne ale v X5 take nic neexistuje a ta je este tvrdsia.
dudl
**

Příspěvek od dudl »

tomki píše:
santafe007 píše:
tomki píše: Ahoj!

no to sedadlo uz mam davno vyriesene vymenili aj potah aj sedadla a je to bez problemu. Auto ma cca 180k ani neviem uz ale tocak ked som bol na brzde bol cca 430Nm.
Auto ide celkom slusne ale nie som celkom spokojny s podvozkom, je hrozne rozdrncany a buchotavy, vsetko sa v aute tak nejak trasie a vybruje napr sedacky ked prejdem po hrbole tak sa otriasaju operadla a robi drkotavy zvuk. Nie je to nic nejak markantne ale v X5 take nic neexistuje a ta je este tvrdsia.
vie niekto o co presne ide s tou prednou napravou
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“