prehliadka po 45 000 km
Moderátoři: miooo, Moderátoři
prehliadka po 45 000 km
piste kde a za kolko ,popripade co ste reklamovali (niektore servisy nevedia co maju pytat , takto mozno usetrime )
- Reklama
Re: prehliadka po 45 000 km
no takze prva garancka bola 8 500,-sk, reklamoval som vadny potah sedadla, vrzganie sedadla vodica,tahanie auta doprava po pusteni volantu, buchotanie napravu v predu.dudl píše:piste kde a za kolko ,popripade co ste reklamovali (niektore servisy nevedia co maju pytat , takto mozno usetrime )
Druha garancka 12 500,-sk, reklamoval som buchotanie prednej napravy, tahanie auta doprava, nastavili geometriu a nic.
Potom pred tretou garanckou odiesiel kompresor na klimu, vymena, teraz garancka 9 700,-sk, konecne som vyreklamoval to buchotanie, ktore som uz avizoval od 5000km, takze vymena stabilizacnej tycky, trvalo to 40000km kym to uznali. Reklamoval som supenie koze z rucky automatickej prevodovky, udajne to neuznaju, vraj bezne opotrebenie po roku a 35 000km !!!!!!!!!!! / uz odvtedy sa tu supe /
Tiez som reklamoval predne parkovacie senzory lebo si robia co chcu, bezuspesne, na prekazku reaguju, to hej ale reauguju aj na vzduch ked pred autom nic nie je
Inak som vcelku spokojny ale par veci je nedomyslenych.
Ak si zratam vsetky naklady spojene s garanckami, palivom, za napr, 4roky tak to vychadza:
rok pouzivania - garancky - cca 30 000,-
za styri roky je to cca 120000,-
Ked to poratam tak auto ma stalo cca 1 420 000,-
na porovnanie Mercedes E280CDI kombi, 4MATIC stoji 1 550 000,-, k tomu odpocet DPH, ktore som pri santa fe este nevedel odpocitat, plus 6 rokov servis Mercedesu zadarmo tak som na tom istom
- santafe007
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj!tomki píše:dudl píše:piste kde a za kolko ,popripade co ste reklamovali (niektore servisy nevedia co maju pytat , takto mozno usetrime )
ty predni senzory mi opravili u dodavatele, v Hostivicich, META...
Jde o to, ze nemas posledni software, ktery vyrazne omezuje procento chyb. Take je mozne rozsireni o dalsi par cidel v predu.
Byl jsem nespokojeny, ale nyni to funguje velmi dobe. Chyby jsou zanedbatelne...
co znamena supenie? Ja mam pace slabou vuli.
u te predni napravy je servisni informace. Ma ji udelat povine kazdy servis. Je tam snad nejaka vule a vymezune podlozkou... Meli Ti to udelat hned.
a zajima me jak si pochodil se sedadlem? Stale vrze a stale mas vadny potah? Chteli mi objednat nove sedadlo, ale nakonec jsme dosli k tomu, ze to dopadne stejne. JE to ulozenim sedadla...
Tomki, kolik mas ted koni o CHIP?
Santa FE 2.2CRDi VGT Elegance AT
http://www.cydonia.cz
http://www.cydonia.cz
no to sedadlo uz mam davno vyriesene vymenili aj potah aj sedadla a je to bez problemu. Auto ma cca 180k ani neviem uz ale tocak ked som bol na brzde bol cca 430Nm.santafe007 píše:tomki píše:Ahoj!dudl píše:piste kde a za kolko ,popripade co ste reklamovali (niektore servisy nevedia co maju pytat , takto mozno usetrime )
Jde o to, ze nemas posledni software, ktery vyrazne omezuje procento chyb. Take je mozne rozsireni o dalsi par cidel v predu.
Byl jsem nespokojeny, ale nyni to funguje velmi dobe. Chyby jsou zanedbatelne...
u te predni napravy je servisni informace. Ma ji udelat povine kazdy servis. Je tam snad nejaka vule a vymezune podlozkou... Meli Ti to udelat hned.
a zajima me jak si pochodil se sedadlem? Stale vrze a stale mas vadny potah? Chteli mi objednat nove sedadlo, ale nakonec jsme dosli k tomu, ze to dopadne stejne. JE to ulozenim sedadla...
Auto ide celkom slusne ale nie som celkom spokojny s podvozkom, je hrozne rozdrncany a buchotavy, vsetko sa v aute tak nejak trasie a vybruje napr sedacky ked prejdem po hrbole tak sa otriasaju operadla a robi drkotavy zvuk. Nie je to nic nejak markantne ale v X5 take nic neexistuje a ta je este tvrdsia.
vie niekto o co presne ide s tou prednou napravoutomki píše:santafe007 píše:no to sedadlo uz mam davno vyriesene vymenili aj potah aj sedadla a je to bez problemu. Auto ma cca 180k ani neviem uz ale tocak ked som bol na brzde bol cca 430Nm.tomki píše: Ahoj!
Auto ide celkom slusne ale nie som celkom spokojny s podvozkom, je hrozne rozdrncany a buchotavy, vsetko sa v aute tak nejak trasie a vybruje napr sedacky ked prejdem po hrbole tak sa otriasaju operadla a robi drkotavy zvuk. Nie je to nic nejak markantne ale v X5 take nic neexistuje a ta je este tvrdsia.