Mám Accenta LC 1.3 z roku 2005 a za necelé 3 roky nalítáno 50 000 km. Za tu dobu jsem měl tři následující závady:
- po roce přestali stírat stěrače v režimu cyklovače, později i rychlost 1 a 2 - oprava
- před měsícem rachtající výfuk - výměna uhnilého dílu
- nyní nefunkční anténa (vyjíždí jen na 60% a pak rachtá). S anténou prý něco provedou, tak uvidíme
Naštěstí vše v záruce.
Měl někdo jiné nebo žádné závady v záruční lhůtě?
Accent 2005 závady během 0 - 50 000 km
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
ahoj,
hmm to je zaujimave kolko si toho stihol znicit (ne vim ze to neni tvoja vina)
a k teme moj dedko ma presne to iste auto aj r.v. a zatial jedina porucha bola nefunkcna hukacka(tu vymenili a uz trubi)
ale je pravda ze on tam nema este ani 40 000 a auto je celorocne garazovane a kazdy rok bolo vyfukove potrubie natierane farbou na vyfuky takze hnitie v jeho pripade moc sancu nema
hmm to je zaujimave kolko si toho stihol znicit (ne vim ze to neni tvoja vina)
a k teme moj dedko ma presne to iste auto aj r.v. a zatial jedina porucha bola nefunkcna hukacka(tu vymenili a uz trubi)
ale je pravda ze on tam nema este ani 40 000 a auto je celorocne garazovane a kazdy rok bolo vyfukove potrubie natierane farbou na vyfuky takze hnitie v jeho pripade moc sancu nema
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
závady
Na accentu 2002 CRDi odešla palivová pumpa, prosakovala trubička serva a přirezly přední brzy, kola přibrzďovala. Drobné pupínky na laku na haubně vpředu od kamínků. Další jen detaily během 57 tisíc km.
Moje skusenosti 88 tis. - 141 tis. km:
Po kupe som si dal spravit komplet spojku (lozisko, lamela), lebo jazdila predo mnou na tom zena v topankach s podpatkami+rozvody.
Navyse som len menil hlavny spojkovy valec. A predne brzdy treba castejsie mazat a precistovat, lebo sa zasekavaju.
Ostatne vymeny podla manualu. Zlomenu antenu neratam
*
Tento rok ma cakaju nove brzdove kotuce+dosticky.
*
Ozaj kolko by vyslo komplet prestriekanie auta? Lebo mam uz tam asi 34 skrabancov a stale cakam na nejaky tukes, po ktorom by som to dal cele prestriekat. Stale nic ...
Po kupe som si dal spravit komplet spojku (lozisko, lamela), lebo jazdila predo mnou na tom zena v topankach s podpatkami+rozvody.
Navyse som len menil hlavny spojkovy valec. A predne brzdy treba castejsie mazat a precistovat, lebo sa zasekavaju.
Ostatne vymeny podla manualu. Zlomenu antenu neratam
*
Tento rok ma cakaju nove brzdove kotuce+dosticky.
*
Ozaj kolko by vyslo komplet prestriekanie auta? Lebo mam uz tam asi 34 skrabancov a stale cakam na nejaky tukes, po ktorom by som to dal cele prestriekat. Stale nic ...
Opel Zafira 1,8i (7 miest) 2001
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD
Before:
Accent 1,3i, r.v. 10/2002 odisiel k Adamovi221
Peugeot 309 1,9 XLD
Nestačím se divit, já kupoval svýho veterána před čtyřmi roky a doteď mám výfuk původní. Celkově mi ty starší auta přijdou kvalitnější i když statistiky mluví jinak. Já za 4 roky vyměnil tlumiče, praskla mi hadice od serva, vyměnil žárovičky ve středovým panelu, vyměnil temostat a jinak nic. No najeto má 207 tis.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012