ahoj jsem na foru novy a o autech toho moc nevim,muj obor je spis elektro
takze naskytla se mi moznost pomerne levne koupit Hyundai sonata 2,0i 16V 130HP rv1991
A dotazy jsou nasledujici:
-kdyz jedu levou zatacku a nahle je prava tak pri prevazeni auta z jedne strany na druhou v predni casti cosi rupne. ( ne vzdy, zejmena pri rychlem prevazeni vozu)
* jak poznam ze je zapotrebi udelat rozvody. motor mi prijde svezi,ale na druhou stranu cokoli nad 1500otacek mi prijde zvukove priblizitelne k naftovemu motoru,nevim zda nekde neco unika vyfukem nebo to je zvuk primo z motoru.
+Jak moc jsem udelal zle kdyz jsem vuz dnes po mirnem vybiti baterie roztalcil z kopce : na trojiku to nechytalo, po prerazeni na 2 motor chytil ihned.
JESTLI SI NA ME DOTAZY NEKDO UDELA CAS TAK BUDU VDECNEJ.
Jsem z prahy ´6
+napoiste prosim kolik vydite orientacne cenu pripadne opravy,dekuji
Jsem novacek. - par dotazu- PROSIM :)
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Re: Jsem novacek. - par dotazu- PROSIM :)
Enticing Beast píše:ahoj jsem na foru novy a o autech toho moc nevim,muj obor je spis elektro
takze naskytla se mi moznost pomerne levne koupit Hyundai sonata 2,0i 16V 130HP rv1991
A dotazy jsou nasledujici:
-kdyz jedu levou zatacku a nahle je prava tak pri prevazeni auta z jedne strany na druhou v predni casti cosi rupne. ( ne vzdy, zejmena pri rychlem prevazeni vozu)
* jak poznam ze je zapotrebi udelat rozvody. motor mi prijde svezi,ale na druhou stranu cokoli nad 1500otacek mi prijde zvukove priblizitelne k naftovemu motoru,nevim zda nekde neco unika vyfukem nebo to je zvuk primo z motoru.
Ahoj!
Jsem z Prahy 10 a pracuji v H servisu v Hloubetine.Kdyz budes myt zajem tak se me ozvi pres SZ, muzu ti to zbezne skouknout a dat skusene rady co je potreba udelat a co ne a na cem nesetrit.
+Jak moc jsem udelal zle kdyz jsem vuz dnes po mirnem vybiti baterie roztalcil z kopce : na trojiku to nechytalo, po prerazeni na 2 motor chytil ihned.
JESTLI SI NA ME DOTAZY NEKDO UDELA CAS TAK BUDU VDECNEJ.
Jsem z prahy ´6
+napoiste prosim kolik vydite orientacne cenu pripadne opravy,dekuji
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to Enticing Beast: no konečně někdo další s veteránem jako mám já, tož vítej. Ohledně toho motoru nevím, to by chtělo poslechnout, jinak táhne normálně? K tomu rupnutí při přenosu hmotnosti bych to tipoval na nějaký silentblok na předku, nebo uložení tlumiče. Jinak Hujer určo poradí - motor mojí Sonaty taky už několikrát viděl ...
to Hujer? čoveče mě to trvalo než jsem si všiml, že jsi napsal odpověď rovnou do citace
to Hujer? čoveče mě to trvalo než jsem si všiml, že jsi napsal odpověď rovnou do citace
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996