Pred 20 rokmi som začínal na starej Octavii Super, bola staršia ako ja a kúpil som ju za 5000,-. O dva roky som ju predal, lebo benzín vtedy zdražel z 8 Sk na 16 (ty brďo, to som už iný pamätník

. Potom som mal Favorita špeciálnej farby, bol ružový, neprehliadnuteľný. Ten sme dali prerobiť aj na plyn. Povozil nás dobre. Predali sme ho, keď sme od svokra dostali pekné červené Polo. Na tom nám raz na parkovisku niekto rozmlátil pred né dvere tak, že sme pri ňom s manželkou pol hodiny preplakali. Z Pola sme presadli do Peugeota 307 1,4, super autíčko, ale tá 1,4 na tak veľké auto občas nestačila. Zaujímavé boli dve letné sezóny 04 a 06. V 2004. sme boli 4 mesiace na Kréte, jazdili sme takým malým Isuzu, čo vyzerá ako prekotená telefónna búdka. Vozili sme sa v tom 8 plus kostýmy a kulisy (robili sme večerné show pre hotely). V 2006. sme boli 4 mesiace na Malorke. Seat Ibiza bol prvý diesel, na ktorom som jazdil. Pobehali sme na ňom celú Malorku, najazdili asi 8000 km. Bolo to super. No a posledné auto pred Zlatochom bola Felda. Zlatoch je jednoznačne naj.