pravidelný sraz-Praha???
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Ja a urvanej?To snad ani neni mozny! Dit ja jen sem tam neco rek o kejte a sudu!MartasZ píše:Já byl ten, co se furt snažil přeřvat Hujera, ale nešlo mi to.. je to silnej soupeř
Tomino tobě se omlouvám za nedorozumění.. teď už si tě budu pamatovat.. snad mi to vydrží do Mimoně
Nevěř tomu, mám paměť krátkou a na jména vůbec
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Dyž Vy jste měl, Vaše Blahorodí, jako jednoznačnou identifikaci šnicleBorek píše:Chlapi,co jste tam popíjeli,že si nepamatujete jeden druhého .Ono se takhle blbne po brzdové kapalině?
Tiburon - proto sem tě nepoznal??? Ty si změnil barvu nárazníku!?!? Ty kulišáku jeden, tejka už tě poznám hned - fčera večer sem si vomaloval sajrajt a jeho pozici na tvejch gumách
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
já sem si řikal, proč se mi představuje, vždyť už jsme se viděli, a on tě zmátnul ten můj alegorickej vůz....je to nová forma tuningu, která teď frčí v zámoří tady stále nikdo nechápe že to mám takhle barevný schválně - řiká se tomu United Collors of BennetonHanz píše:Dyž Vy jste měl, Vaše Blahorodí, jako jednoznačnou identifikaci šnicleBorek píše:Chlapi,co jste tam popíjeli,že si nepamatujete jeden druhého .Ono se takhle blbne po brzdové kapalině?
Tiburon - proto sem tě nepoznal??? Ty si změnil barvu nárazníku!?!? Ty kulišáku jeden, tejka už tě poznám hned - fčera večer sem si vomaloval sajrajt a jeho pozici na tvejch gumách
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
...nebo Farrebny Miks of Bouraq?? Tak se omlouvám a v Mimoni se ti rači představim ještě jednou To víš, vod tý doby co začínám kamarádit s tim pitomým skopčákem, co mu Alchajmr řikaj, přestávám mít čas si fšecky ty novinky a novoty zapamatovatTiburon_FX píše:Hanz píše:...řiká se tomu United Collors of Benneton
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V