Já si zaslajdoval na parkovištích, ale musí se nechat, že silničáři se tady do toho pustili s plnou vervou.
Už je to rozpuštěné, a oni stále jezdí a solí a solí. Vypadá to, že těch 20 cm, které mají napadnout z neděle na pondělí, berou opravdu vážně. Jen mám strach, aby jim v polovině prosince ta sůl nedošla.
Ahoj, Praha zatim polojasno a 2 pod nulou vypadá to, že se bude sypat sníh .... je preventivně nasolíno je tu tolik soli, že to vypadá, jako když lehce nasněžilo ...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
U nás na valachách je tak 2-3 cm a teplota kolem nuly, ale v Rožnově na Radhošti je sněhu víc a teplota pod nulou. Jsem zvědavý jestli jim vyjde předpověď a bude sněžit. Uvydím ráno jak pojedu do práce , ale cesty určitě nebudou odhrnuté, zase zaspí nebo budou šetřit naftu
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Tak hlásím jih Prahy, na neudržovaných silnicích 1 - 3cm čerstvého nadýchaného sněhu Jesenice, Úvaly, Cholupice, Modřany, Vestec
Právě jsem se vrátil z první letošní sněhově-noční projížďky při který sem po jihu Prahy a okolí s Otloukánkem najezdil a naklouzal asi 85km Mam radost jako malý děcko
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)
Tak v kopcích nad Berounem ráno kolem půl sedmé asi 6 cm sněhu, já jsem to ještě sklouzal dolů celkem v pohodě, protože krátce před tím projel nesypající sypač s radlicí. Na dálnici v kopcích námaza, místy se jelo čtyřicítkou, dálnice neprohrabaná, jemnom uježděná. Jenže pro děti co jezdí Berouna do školy už nepřijel autobus v půl osmé, neboť zůstal viset pod serpentýnami, těsně za Berounem, přes které se nevyhrabal nahoru..... Na 3 kilometrech cesty je tam převýšení asi 250 metrů, ale nesouvisle, místy jsou i rovinky, takže ta silnice má tak 10 % sklonu, místy více. Děti mají tak o den prázdnin více, protože do tohodle jim rodiče vesměs cestu pěšky zakázali. Doufám jenom, že to nějak prohrabou do odpoledne, abych do toho prudkého kopce k nám vyjel a nemusel auto přenocovat v Berouně a sám pak 4 km závějemi pěšky. (Už se mi to tak asi 4x stalo, za těch 8 let, co tam nahoře na skále bydlím.)
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
No já se hlavně pořád divím že je to taková kalamita... silničáři, meteorologová varovali už od začátku tejdne že přijde celorepublíková sodoma gomora, byla toho plná televize, a sou lidi co to překvapilo
Ještě že sem včera Modráka uklidil na zimní spánek, protože jinak by musel zůstat v Praze, s těma letňákama by to bylo veselý
Já zimu vítám, mám rád jízdu autem na sněhu a alespoň ubyde svátečních řidičů co se toho bojí
Co se týče Prahy tak tady prej totální kolaps, z vnitřního okruhu se nedá dostat na plzeň protože kopec nahoru na barrandov blokujou dodávky s letňákama a prej tam už i nasazujou řetězy
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)