Tak takJouda píše:... takže červenej=dobrý a černej= průser???
pozor - hlasovani: dalsi mimon?:)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Soja-ble ,to se vzdávám.Zdraví mého žaludku je mi přednější.Leda,že to ti plantážníci budou žvýkat místo mne(hlavně Hanz s Matesem-no jo,vždyť nemusím vozit pravé řízečky-dobrá cesta).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tak to Borku teda ani náhodou. Sója není dobrá na klouby tak abych ještě vylezl na srazu ráno z auta. JÓ a mám pocit že máš dneska svátek tak jestli je to tak vše nej nej (myslím tím i řizeček pro mě) a ať Tiburon jede jak o závod.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Borku počkej uvaž to ještě jednou. Nrzapomeň že tě vyzvala žena to se musí oponovat ikdyby jsem ti s tou sojou pak měl pomoct. Kdyby takhle vzdali boj všichni chlapi, tak nám nastane tvrdá ženská diktatura a to nesmíme dopustit Takže víš jak se to říká. Jeden za všechny, každej za sebe Jinak vše nejlepší k svátkuBorek píše:Soja-ble ,to se vzdávám.Zdraví mého žaludku je mi přednější.Leda,že to ti plantážníci budou žvýkat místo mne(hlavně Hanz s Matesem-no jo,vždyť nemusím vozit pravé řízečky-dobrá cesta).
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Co to je dárky??? Nejdříf se nech porazit jako gentleman dámou, požvejkej soju a pak se uvidí
Jinak s tou sojou ti pomůžu, nenápadně ji hodim do roští - doufám, že Meredith promine, ale mám obavu o kamarádovo zdraví - Borek je fakt naštelovanej na likvidaci masitého oného....
Jinak s tou sojou ti pomůžu, nenápadně ji hodim do roští - doufám, že Meredith promine, ale mám obavu o kamarádovo zdraví - Borek je fakt naštelovanej na likvidaci masitého oného....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Tož chlapi,
sem se rozhodl, že se také dostavim , nemůžu přijed dříve, než-li ten pozdější termín v červenci. Tož musím zamaskovat ten Fiat a udělat z něj Hyundai - kladivem to někde pobuchat a jinde letlampou protáhnout-přivařit a tak
A Také ještě nechat spravit zadní nápravu a ruční brzdu.
To bych mohl do konce července stihnout.
A když se to bude konat ještě v červnu, tak aspoň pojedu na tu Moravu, která by měla být v září.
Každopádně Vás někde holky a kluci hyundaáčtí uvidím
P.S. díky Hanzi, už jsem to našel
sem se rozhodl, že se také dostavim , nemůžu přijed dříve, než-li ten pozdější termín v červenci. Tož musím zamaskovat ten Fiat a udělat z něj Hyundai - kladivem to někde pobuchat a jinde letlampou protáhnout-přivařit a tak
A Také ještě nechat spravit zadní nápravu a ruční brzdu.
To bych mohl do konce července stihnout.
A když se to bude konat ještě v červnu, tak aspoň pojedu na tu Moravu, která by měla být v září.
Každopádně Vás někde holky a kluci hyundaáčtí uvidím
P.S. díky Hanzi, už jsem to našel
Měl jsem Hyundai Accent 1.3 12V, 3dv., r. v. 98-totálka 13. 2. 2006. Je mi ho moc líto .
Od 10. 4. 2006 mám Fiat Punto 55S, 1.1, 5dv., r. v. 96-protiúčet-prosinec 2007-nyní mám Ford Fiesta 1.3, 51 kW, r. v. 04.
ALE otec má Hyundai i30, 1.4i CVVT
Od 10. 4. 2006 mám Fiat Punto 55S, 1.1, 5dv., r. v. 96-protiúčet-prosinec 2007-nyní mám Ford Fiesta 1.3, 51 kW, r. v. 04.
ALE otec má Hyundai i30, 1.4i CVVT
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Já to tušil, že mi to nevyjde se za Váma podívat. Včera kouknu do kalendáře a vorosil jsem se. 23. a 24. jedu do Trhovejch Svinů na black metalový fest, uplně jsem na to zapoměl a jelikož jsem slíbil, že budu dělat řidiča a ještě vezmu kámoše z Budějc tak je to v háji. Teď mě to fakt štve a mrzí, protože jsem to měl naplánovaný, že se dostavím už v pátek... Tak snad příště.
machacek: copak je to za fest?? Ja se chystam na http://brutalassault.edgedesign.cz/ to je jasna bomba u toho nesmim chybet
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Tak koukám že je to tady samej tvrďák Já jedu jen do Vizovic,ale až tak 14.červenceryba píše:machacek: copak je to za fest?? Ja se chystam na http://brutalassault.edgedesign.cz/ to je jasna bomba u toho nesmim chybet
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!