Je to přesně jak píšeš - nejedná se o člověka citlivku, stačí mít uši . Já jsem zrovna ve fázi kdy se chystám auto vrátit, protože ani na pátý pokus to neopravili, i když klepali, šroubovali a utahovali !Tazipes píše:Reakce na enjoy a jeho problémové citlivky. Na rachotící převodovku made by Hyundai/Kia nemusí být člověk citlivka. Pokud je zvuk ozývající se z převodovky na volnoběh 3x hlasitější než zvuk motoru, řekl bych, že je něco v nepořádku. Stačí si poslechnout nahrávky viz odkazy výše. Pokud enjoy pošle adresu, rád mu pošlu mailem i svoji nahrávku. Myslím, že kdyby mu toto dělalo jeho auto s najetými 150 kilometry před opravou i po opravě v autorizovaném servisu a následném handrkování o dalším postupu, asi by se jeho pohled na věc poněkud změnil. Nikdo tady přece tato auta nepomlouvá. Jen se tady řeší problém, který kazí lidem radost z nových aut.
Evidentní je, že je to nějaká systémová chyba, protože každé auto co mi půjčí to dělá také, sice ne tak hlasitě, protože mají najeto většinou do 5000 km a já 26 000 km.
V mém případě stále předstírají, že systémový problém neexistuje a vyjádření co jsou zde na fóru, že to řeší centrálně jsem oficiálně nedostal.