hezkyy chvalim!JardaH píše:O víkendu jsem jel na výlet do Teplic a potkal jsem cestou 2 kupéčka + 1 na parkovišti u Olympie. No jo, tepličáci maj vkus
Jinak jsem si dal práci a udělal takový pozvánkový vizitky za stěrač
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
hezkyy chvalim!JardaH píše:O víkendu jsem jel na výlet do Teplic a potkal jsem cestou 2 kupéčka + 1 na parkovišti u Olympie. No jo, tepličáci maj vkus
Jo v TP jich jezdi celkem dost :)Skoda jen ze ja uz to moje nemam :(bys potkal i me a v olympii sem v kfc sem byval taky castoJardaH píše:O víkendu jsem jel na výlet do Teplic a potkal jsem cestou 2 kupéčka + 1 na parkovišti u Olympie. No jo, tepličáci maj vkus
a mas znak T vepredu? ja mel za to ze mel tmave svetlaFreeSoul píše:DEDe: Jsi si jistej, že to bylo 2005+?Jsem z Bystrce, takže každej den jezdím směr přehrada domů, dokonce jsem byl o víkendu i na přehradě
Každopádně je to bordel, protože já jsem za 3 měsíce co mám auto potkal jen 2X GK a to jezdím po Brně každý den
Borek píše:To já jsem včera potkal 6 červených GK......nebo,že bych byl v garáži 7x-jo,tak kluci opravuji-7.
Jojo mám kompletně Tuscani setDEDe píše:a mas znak T vepredu? ja mel za to ze mel tmave svetlaFreeSoul píše:DEDe: Jsi si jistej, že to bylo 2005+?Jsem z Bystrce, takže každej den jezdím směr přehrada domů, dokonce jsem byl o víkendu i na přehradě
Každopádně je to bordel, protože já jsem za 3 měsíce co mám auto potkal jen 2X GK a to jezdím po Brně každý den
no reknu ti kdy sem tam jel -- potkal sem ho nebo tebe
na vyjezdu na bystrc z hlavni silnice tam jak je to rozkopany tak hned jak odbocis byl sem se mrknout do obi
kolik bylo hodin myslim ze mohlo byt tak nedele 11-12 cca
ale mam pocit ze nemel brnenskou spz ale uz si nejsem jistej to by sis snad vsiml kdyby si me potkal i kdyz obcas taky koukam po vejrech a nevsimnu si
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |