Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Fiat miva srazy na Bucku (okres Rakovnik)...tam by to taky slo, supr prostor. Je to kemp, rybnik 20m...a patri to jedny stredni skole.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Hanzi zjistím ten kemp v Mostě, voda tam je travnatej plac taky sociálky snad už budou otevřený akorád to ježdění tam není (autodrom tam je ale drahej a zadanej)Hanz píše:Sem rád, že už se tady hází flinta do žita!? Co blbnete? Neklaplo to v Mimoni, slezem se v Český Lípě nebo v Mostě v kempu - o co jde, ne?
Já jsem prubnul Hoškovické letiště, kde je denní nájem do 5000,- Kč, ale tam jsem dohrál na kolizi s ME dragsterů, takže souběžnou akci nám tam z důvodu přísnosti evropských předpisů nikdo nepovolí....
Ještě se pokusim obvolat kempy v okolí, ale to neznamená, že tady budu blbnout s Jirkou nebo Blackem sám a ostatní se na to vybodnou a počkaj si na hotovku. Chceme se slézt, termín je, tak už to snad jako parta dotáhneme do konce, ne? Plány jsou velký, tak je musíme jenom uskutečnit...
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Sakra to jsou jobovky. Napadá mě co tahhle letiště Tchořovice u Blatné, tam se taky různé akce dělaji, nebo mám ještě v záloze letiště Přešťovice (u Strakonic) patří to místnímu ZD, ale tady je ale malá dráha cca 600m. Nic z toho záměrně neprosazuji, jelikož to mám za humny a nechci někoho vláčet sem k nám na jih. Nejlepší by to bylo opravdu někde ve středních, severních nebo východních čechách a co kluci západočeský nenajde se něco u Vás.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Sraz.
Ahojte, koukám, že se nám situace se srazem komplikuje. Taky bojuju o to, abych se dostala na sraz, ale zatím to vypadá dobře. Každopádně moc náhradních míst tedy neznám, akorát z prvního srazu klubu znám akorát Chrášťany, ale tam to není velké... Borek to zná . No a v mém okolí (Berounsko) je letiště Bubovice (větší to tam je), ale tam co vím, tak se lítá (jsou tam letadla a vyhlídkové lety), kdo ví, jestli tam je možno i pořádat akce, nemáte o tom někdo info? Budu ještě přemýšlet a poptám se....
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005