Hasící přístroj
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Hasící přístroj
Asi ze mě žádný mistr ve vyhledávání nebude. Ale napadnout hledat hasičák a ne hasící přístroj mě mohlo . Díky za odkaz, zdá se, že by to mohlo jít i u mě.
- Reklama
No já to s hledáním udělal tak,že když jsem poprve objevil hyundaiclub.net tak jsem přečetl všechny příspěvky (teď už by to bylo náročnější) a tak si trochu pamatuju o čem se tady už psalo.
No a další čtu skoro pravidelně.
To vše ale neznamená že se nezeptám znovu na něco co už tady není (aby mně třeba hned někdo nenapadl).
No a další čtu skoro pravidelně.
To vše ale neznamená že se nezeptám znovu na něco co už tady není (aby mně třeba hned někdo nenapadl).
i30 1.4 Cmf KimShit
De&d: pokud upozorneni beres jako napadani, proc ne:) ale nekdy je to tezky, kdyz na te same strance ve vypisu temat mas shodna temata. Zkus to pochopit, prosim.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
F...k, že se ozveš zrovna ty to by mně ani ve snu nenapadloHardcam píše:De&d: pokud upozorneni beres jako napadani, proc ne:) ale nekdy je to tezky, kdyz na te same strance ve vypisu temat mas shodna temata. Zkus to pochopit, prosim.
i30 1.4 Cmf KimShit
Hasičák pod 2 kg je spíš zbytečnost.matysekul píše:Přesně tak.Pokud není kam dát,může být klidně v kufru,aspoň něco.No a chce to ideálně tak 2 kg hasiva žádný sprej a podobně a také umístit tak aby byl v kabině v dosahu řidiče.
Riziko umístění v prostoru pro cesující je, že pokud ten úchyt není dostatečně bytelný tak se při troše smůly, když jde auto přes boudu, může z hasičáku stát nebezpečný projektil který namísto aby pomáhal ošklivě potluče (nebo hůř) cestující v kabině.
Další věc je, že taková IKEA třeba prodává na první pohled cenově atraktivní čínský práškový hasičák, který je ale problém opravit, udělat revizi nebo nechat znova naplnit a funkčnost je taky diskutabilní (názor hasičů u nás v elektrárně).
Přitom je tu řada domácích výrobců (Hastex & Haspr, Tepostop), které za trochu vyšší cenu nabízejí kvalitu na kterou je spoleh.