Zdravim. U Accentika ma byt 43l nadrz a nejvice jsem do ni narval neco pres 37l vcetne privodni trubky (az bylo u usti videt benal). To bylo asi 20 km od chvile, kdy vypl komp dojezd (vypina se pri 50 km), takze v ni mely byt tak 2l. Jestli tech utajenych 4-5l je "skryta rezerva", tezko rict, nemam odvahu pokouset vyjet nadrz do prazdna, pry vysosle potrubi nedela vstrikovaci jednotce moc dobre
Nektere pistole vypinaji driv (tak o 5l pred max), ale vetsinou mi poprve cuknou, kdyz se da dotankovat jeste kolem 2l. Potom, co me jich par pokropilo, tak je zasouvam, jak jen to jde.
Mensi variace pri plneni muze taky zpusobovat mirny naklon, na kterem auto prave stoji, a taky teplota paliva (jak dlouho od pretankovani se v podzemni nadrzi chladilo).
Jednou v lete jsem rano natankoval doplna, dojel do prace (asi 0,5 km od pumpy) a kolem obeda me napadlo nakouknout, jak to s nadrzi vypada. Po odspuntovani mi neco benalu vyteklo. Jestli to lehce neodkapavalo i odvetravanim to nevim. Inu teplotni roztaznost plati i zde...
Palubni komp se proti vypoctu z tankovani lisi o 0.1-0.2, pokud stridam rychlou a ekonomickou jizdu, tak az o 0.4-0.5, coz mi prijde dost..
(Zacal jsem uvadet udaj z jednotky i na spritmonitor

)