Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
safra ja vsecko nak moc resim..g-test píše:Proste je k dispozici...Clovece Ty jsi opravdu nejak vysazanej na tu svoji spotrebu...Me to ted zere 9-10 takze to ani nejak neresim...Sonata to mela stejne...
g-test píše:Tak jsem se dnes dozvedel,ze garaze ve kterych strejc dela budou asi za rok volny...Konci s tim a prisla nabidka,ze bych si ty prostory mohl pronajmout za smesny peniz a snad i s vybavenim...Premyslim,ze si otevru Hyundai self-service...
Čauky
Nechci být nějaký drzí, ale Ivan ti to jasně napsal tak se kukni na tu levou stranu. Taky se ho chystám měnit a jsu zvědavý jak to půjde povolit, když kažký s tím má problém tak já asi nebudu vyjímka, ale aspoň to zkusím a hodlám tam dát olej značky Sunoko API GL-4 ten jsem našel jako doporučený a jeho cena je 375kč za litr a vejde se ho tam přesně 2.15 litru.Mates píše:Čauky![]()
Jak dostat olej do převodovky jsem pochopil a z obrázku je to zřejmé, ale kde najdu vypouštáK![]()
![]()
Beru na vědomí. To je potom pohoda, když můžeš jen kuknout do garáže třeba pod kapotu nebo pod auto. Já mám garage 500 m od bydliště tak to je o něco horší. Jinak veškeré výměny na které si troufnu dělám u našich pod návratím kde v zimě je 12 stupňů, což je v poho.Ale není nad denní světlo aMates píše:Jasně že to popsal Ivan dobře, ale našel jsem to až když jsem si vlezl pod auto.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |