Coupé 1.6-výfuk
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coupé 1.6-výfuk
muzes i me vyhlerdat na spritmonitoru a najdes tam data ze kterych to pocitam . dojizdim kazdou nadrz do sviceni a tankuju takze spotreba je objektivni mozna ot bude tim ze jsem schopnej s tim jezdit i v nizsich otackach po meste a nehonim to v ulicich prahy jak trotl ))) ja sem s dvoulitrem spokojenej ))
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- Reklama
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Jak to muzes vydrzet, to prece nejde (navic spousta semaforu je nacasovana, ze to sotva stihnes kdyz jedes co to da a kdyz pojedes 50 tak tam mas celou cestu cervenou )shotik píše:...mozna ot bude tim ze jsem schopnej s tim jezdit i v nizsich otackach po meste a nehonim to v ulicich prahy jak trotl ))) ja sem s dvoulitrem spokojenej ))
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
já s tím jezdím po Brně a s těmi semafory je to totéž...Někdy chytnu zelenou vlnu a pět křižovatek se dá přejet na zelenou při 60km/h a předpokladu, že nikde nezastavím na přechodu nebo mě nikdo nijak nezastaví..Ale real jsou tak dvě nebo tři křižovatky, pak je to načasovaný jinak..A přes Brno to taky nehodim, naopak, řadim při 2300ot/min, prostě pohoda. Ale i tak se pod 11l/100km v Brně nedostanu. Ale s 2.0 jsem taky spokojenej, mimo město se na těch 7-8 taky dostanu..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
-
- Kontaktovat uživatele:
heh tak ja jezdim v patek vecer coz je nejvets spicka a nejaky semafory me fakt netrapi pac to stoji uplne vsude a v pondeli rano skoro totez .Dr Meduza píše:Jak to muzes vydrzet, to prece nejde (navic spousta semaforu je nacasovana, ze to sotva stihnes kdyz jedes co to da a kdyz pojedes 50 tak tam mas celou cestu cervenou )shotik píše:
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
No to ja to klidne poradne prozenu a mam tak 12-13l plynumirpie píše:já s tím jezdím po Brně a s těmi semafory je to totéž...Někdy chytnu zelenou vlnu a pět křižovatek se dá přejet na zelenou při 60km/h a předpokladu, že nikde nezastavím na přechodu nebo mě nikdo nijak nezastaví..Ale real jsou tak dvě nebo tři křižovatky, pak je to načasovaný jinak..A přes Brno to taky nehodim, naopak, řadim při 2300ot/min, prostě pohoda. Ale i tak se pod 11l/100km v Brně nedostanu. Ale s 2.0 jsem taky spokojenej, mimo město se na těch 7-8 taky dostanu..
Na to ze ma uplne pruchozi vejfuk a obcasny zahady v motoru docela dobry
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno