a myslim si ze nejen na nase autiHanz píše: Souhlas s famářem - jedna blondeena tady je (ja ji neznám) a podle tady tej korespondence na foru je na naše autika hodná a milá.
Los electros
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Potkávačky
Potkalo mne nedávno to samé. Nejdříve jsem vypnul motor a přepínal páčkou u volantu a poslouchal jestli cvaká relé....cvakalo. Pak jsem měřil napájení na pojistkách a na konektorech a zjistil jsem, že relé sice skáče,ale nespíná napájení. Prohodil jsem relé potkávaček a dálkových a stále nic. Tak jsem tím relátkem trochu zavrtěl v patici, do které je zasunutý a tak jsem přišel na to že má blbý spoj v patici... No řekl bych, že je dúležité chytit ten logický postup a pak už to jde samo. Jo ještě bych měl skromně dodat, že zatím ještě nemám Huňáče, ale Fáva.
Re: Potkávačky
I to se stává!Francek píše:Potkalo mne nedávno to samé. Nejdříve jsem vypnul motor a přepínal páčkou u volantu a poslouchal jestli cvaká relé....cvakalo. Pak jsem měřil napájení na pojistkách a na konektorech a zjistil jsem, že relé sice skáče,ale nespíná napájení. Prohodil jsem relé potkávaček a dálkových a stále nic. Tak jsem tím relátkem trochu zavrtěl v patici, do které je zasunutý a tak jsem přišel na to že má blbý spoj v patici... No řekl bych, že je dúležité chytit ten logický postup a pak už to jde samo. Jo ještě bych měl skromně dodat, že zatím ještě nemám Huňáče, ale Fáva.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Co se stává? Že Francek jako ještě nemá Huňáče? To má blbý a měl by s tím něco dělat! Francku, zamakej na změně značky,ať seš brzo náš . Ta změna je příjemná! Najednou zjistíš, že jsou auta, který si "neviděl" a maj lepší výbavu a jízdní vlastnosti než hodně těch "viděných"
Stejně mám pocit, že máš nakročíno správným směrem....
Stejně mám pocit, že máš nakročíno správným směrem....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........