Tak sem si dneska zrusil auto (foto 4. strana) - prodavam
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Re: Tak sem si dneska zrusil auto
jo docela luxusní fávo? když jsi byl u mne pro to rameno tak to moc luxusne nevypadalo ty sjetý gumy hlavně že jsi v pořádku ... a co dělá spálená huba? .... jinak vítej do klubu testerů airbagu
Hyundai Coupe r98 2.0 16V - prodáno
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi 85kW - chip na 110kW
Ford Mondeo 2.0 16V TDCi 85kW - chip na 110kW
- Reklama
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Nahodou sem jednu sjetou gumu uz vymenil, pac z ni vylezly draty uzPlaygamer píše:jo docela luxusní fávo? když jsi byl u mne pro to rameno tak to moc luxusne nevypadalo ty sjetý gumy hlavně že jsi v pořádku ... a co dělá spálená huba? .... jinak vítej do klubu testerů airbagu
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
- black_sheep
- Moderátor
tak co jsi delal? zes to takhle rozsypal v 50ti? ty nemas ABS? nebo to byla unava, zkrat ci naky heges na silnici a necekals ho?Dr Meduza píše:Nahodou sem jednu sjetou gumu uz vymenil, pac z ni vylezly draty uzPlaygamer píše:jo docela luxusní fávo? když jsi byl u mne pro to rameno tak to moc luxusne nevypadalo ty sjetý gumy hlavně že jsi v pořádku ... a co dělá spálená huba? .... jinak vítej do klubu testerů airbagu
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
No ja sem hlavne necekal ze ten prede mnou to zadupne a zastavi na cervenou az daleko v krizovatceblack_sheep píše:tak co jsi delal? zes to takhle rozsypal v 50ti? ty nemas ABS? nebo to byla unava, zkrat ci naky heges na silnici a necekals ho?Dr Meduza píše:Nahodou sem jednu sjetou gumu uz vymenil, pac z ni vylezly draty uzPlaygamer píše:jo docela luxusní fávo? když jsi byl u mne pro to rameno tak to moc luxusne nevypadalo ty sjetý gumy hlavně že jsi v pořádku ... a co dělá spálená huba? .... jinak vítej do klubu testerů airbagu
Tak sem na to normalne dupnul, abysme to projeli oba a kdyz sem si uvedomil ze on uz stoji, tak sem byl docela rozjetej z kopce dolu a rano humus na silnici, takze to uz neslo
Navic mam na aute novy gumy z vyprodeje, takze by potrebovaly trochu ojet, aby zacaly poradne drzet
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlavní je ze se nikomu nic nestolo!!
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
podobně mě málem zrušil borec ve Fabii na semaforu v Brně. Já zadupl na oranžovou, abych to stihl zastavit na přicházející červenou, zatímco ten za mnou dupl na plyn, v domnění, že to oba ještě projedeme. Jen díky tomu, že jsem ho sledoval v zrcátku mi nepolíbil kufr, jsem zastavil až na přechodě.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo takovédle okamziky znám...mirpie píše:podobně mě málem zrušil borec ve Fabii na semaforu v Brně. Já zadupl na oranžovou, abych to stihl zastavit na přicházející červenou, zatímco ten za mnou dupl na plyn, v domnění, že to oba ještě projedeme. Jen díky tomu, že jsem ho sledoval v zrcátku mi nepolíbil kufr, jsem zastavil až na přechodě.
předchozí
předchozí
- black_sheep
- Moderátor
jojo muj scoupac to taky zazil. celkem 2x za tu dobu co jsem ho mel. jednou saab turbo, na prechodu u harcovskejch koleji v liberci ridila nejaka rozklepana slecna, a to jsem par minut predtim prohlasil "sverte tohleto zensky" kdyz jsem slysel svist turbiny za mnou nastesti byli obe auta OK, resp ten saab uz mel tak otlucenej naraznik ze fakt nesla mira poskozeni zjistit.
podruhy to byla stara skodovka. ta mela naraznik v riti a zarazenej dovnitr, a na scoupaci jsem mel jen obtisknutou tu gumu co na narazniku mel. dostal jsem to hadrikem dolu
podruhy to byla stara skodovka. ta mela naraznik v riti a zarazenej dovnitr, a na scoupaci jsem mel jen obtisknutou tu gumu co na narazniku mel. dostal jsem to hadrikem dolu
I ❤ cars
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo zaplat pambu ze to jsou takové sramyblack_sheep píše:jojo muj scoupac to taky zazil. celkem 2x za tu dobu co jsem ho mel. jednou saab turbo, na prechodu u harcovskejch koleji v liberci ridila nejaka rozklepana slecna, a to jsem par minut predtim prohlasil "sverte tohleto zensky" kdyz jsem slysel svist turbiny za mnou nastesti byli obe auta OK, resp ten saab uz mel tak otlucenej naraznik ze fakt nesla mira poskozeni zjistit.
předchozí
předchozí
- black_sheep
- Moderátor
uz nejsou.. od te doby dostalo autido komplet novy kabat akorat jsem ho uz skoro pred dvema lety prodal...zahyx píše:jo zaplat pambu ze to jsou takové sramyblack_sheep píše:jojo muj scoupac to taky zazil. celkem 2x za tu dobu co jsem ho mel. jednou saab turbo, na prechodu u harcovskejch koleji v liberci ridila nejaka rozklepana slecna, a to jsem par minut predtim prohlasil "sverte tohleto zensky" kdyz jsem slysel svist turbiny za mnou nastesti byli obe auta OK, resp ten saab uz mel tak otlucenej naraznik ze fakt nesla mira poskozeni zjistit.
I ❤ cars
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to jsem nevedel doufam ze se dostanu na ten nejaky sraz jezdis na ne neblack_sheep píše:uz nejsou.. od te doby dostalo autido komplet novy kabat akorat jsem ho uz skoro pred dvema lety prodal...zahyx píše:jo zaplat pambu ze to jsou takové sramyblack_sheep píše:jojo muj scoupac to taky zazil. celkem 2x za tu dobu co jsem ho mel. jednou saab turbo, na prechodu u harcovskejch koleji v liberci ridila nejaka rozklepana slecna, a to jsem par minut predtim prohlasil "sverte tohleto zensky" kdyz jsem slysel svist turbiny za mnou nastesti byli obe auta OK, resp ten saab uz mel tak otlucenej naraznik ze fakt nesla mira poskozeni zjistit.
předchozí
předchozí
Foto, foto, foto
Kurna to mi je luto.. Drzim palec abz to slo opravit a co najmenej casu a penazi ti to zabralo...
Kurna to mi je luto.. Drzim palec abz to slo opravit a co najmenej casu a penazi ti to zabralo...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Tak kde pakje to foto....
Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Xenony H1 6000k
brutus hudba
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
no mne sa stalo nieco podobne, predomnou borec na thalii zaflekoval na prechode a ja som to uz nestihol ubrzit, a ked som do neho narazil tak som siel asi 20. (tiez dolu kopcom a mokro). On mal iba naraznik trosku dnu, no to moje auti malo cely predok v cudu. Nastastie mi nevystrelili airbagy ale aj tak som mal skodu za 30tis. (z pouzitych dilu takze normalne okolo 90 v servisu). Som musel cely predok vymenit.
Hlavne ze si ok, auti sa spravi, casom.
Hlavne ze si ok, auti sa spravi, casom.
Hyundai coupe '97 2.0i G4GF
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
víte co je zajimavé že se coupe vždycky nabourá na předek ...já mám kupa nahradních dílu na zadek ale na předek nic
Hyundai Coupé 2.0 16v
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Xenony H1 6000k