To prave nevim jestli oni ty ledky kupujou levneji nez by si je koupil ty nebo tam davaj min svitive nez ty za 15 KC tezko rict ktera varianta plati. Ja sem si ty ledky chtel dat do dveri tam sem musel sam tak sem si zkusil jak to jde a je to docela good , mas pravdu kdyz to chce clovek jen do trubicky je lepsi se s tim neprplat ale pokud by si mel hodne specialni pozadavek a chtel si to radeji udelat sam jde to
Budes delat jeste nejaky sviceni ? Kdyby si mel fota nejaky treba tech modulu co ti dela nebo nejaky zkusenosti budu jen rad
tu jsou dvere ale hrozny foto mobilem pri zarivkovym svetle zkusim vyfotit pak lepsi. Je to prace tak na cele odpoledne pro obe dvere hlavne kdyz clovek premysli jak to propojit a kam to dat a jak uchytit ted uz bych to udelal asi rychle a samozrejme par veci bych udelal jinak

Sviti i vnitrni kastlik a rucky to tam neni videt sviti jen decentne aby za jizdy neoslnovaly. To sviceni na silnici sem puvodne myslel jinak ale pak sem si vsiml ze to dela takovy kolecka ty diody tak sem si rekl ze je to ulet a nechal sem to tak

(sou to ledky deg 20 stupnu)
jj tak to mas pravdu.....keby som robil taketo nieco ako ty tak by som tiez urcite riesil nieco sam a nie cez niekoho ineho...to je jasne leo ten druhy ti to nikdy nespravi tak ako chces sam.....ale myslim ze s tymi trubicami sa netreba trapit sam, narobis sa ako somar a usetris par korun...
zabudol som odfotit tie trubice ale je to vlastne 10 SMD lediek naletovanych na nejakom plosnom spoji a je to v takej gumenej trubici a z obidvoch stran je to zapchate silikonom a mas z toho dva kable a tie len napojis na 12V a ide to....a ma to vyhodu kedze su tie trubice gumene tak sa daju este aj trochu vytvarovat co je niekedy dost velka vyhra...
a najblizsie sa chystam vysvietit asi kufor kedze to svetlo v nom je strasne a potom mozno vzadu v plate mam dva 30cm basaky tak tam mozno poriesim nejake ledky