A k cemu Ti je u tak nenapadnyho kridla dobra?
Ja mam origo kridlo s brzdovym svetlem, s lakem muselo vyjit aspon 8ku a zadnej atest na nem neni a v technicaku ani zminka.
spoiler na getze - barva, lakování
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Re: spoiler na getze - barva, lakování
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Homologace je zespod na tom origo spoileru tak že když ho namontuješ tak stejně neni vidět.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Všechno, co na auto domontuješ, musí mít homologaci. Jinak můžeš mít problémy na STK, s PČR a hlavně i s pojišťovnou v případě pojistné události.
Já už dnes bojim bojim, na všem chci mít raději homologaci.
Ale je to samozřejmě každého věc.
Já už dnes bojim bojim, na všem chci mít raději homologaci.
Ale je to samozřejmě každého věc.
Znova se ptam - k cemu Ti to je, kdyz kridlo je napevno pripevnene ke karoserii a atest je v tom spoji?
Ten z Aukra je prakticky totoznej, jen ten atest asi nema. Ale s origo kridlem si budes jistejsi, i kdyz atest nemuzes nikomu ukazat? Chtel bych videt alespon jednou za zivot, jak te za tohle miniaturni kridlo bude nekdo peskovat. Ja si h na aute skoro nevsimam.
Jestli chces, klidne Ti dam moje kridlo, nech to z aukra nalakovat, dej mi litr a jsme domluveny mne to fakt prijde prast jako uhod.
Ten z Aukra je prakticky totoznej, jen ten atest asi nema. Ale s origo kridlem si budes jistejsi, i kdyz atest nemuzes nikomu ukazat? Chtel bych videt alespon jednou za zivot, jak te za tohle miniaturni kridlo bude nekdo peskovat. Ja si h na aute skoro nevsimam.
Jestli chces, klidne Ti dam moje kridlo, nech to z aukra nalakovat, dej mi litr a jsme domluveny mne to fakt prijde prast jako uhod.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Díky za lukrativní nabídku, ale nechci toto křídlo. Pravděpodobně mi zcela nerozumíš - proto napíšu teoretický případ, který se ale může stát.
Dejme tomu, že na parkovišti, třeba před supermarketem, při couvání přehlédnu člověka za mým autem stojícího a nacouvám do něj. Nárazníkem mu podlomím kolena, hlavou upadne přesně na křídlo a dojde k vážnému poranění hlavy. Člověka odveze sanitka, přijede PČR a bude se ptát, zda ono křídlo je či není součást auta a zda má homologaci. Bude-li křídlo homologované, má na autě co dělat a škodu, léčení a trvalé následky platí pojišťovna. V opačném případě já.
Další příklad - zabrzdím a naletí do mě cyklista a vážně se o křídlo zraní. Postup pojišťovny bude stejný jako v případě jedna.
Už si, prosím, rozumíme?
Dejme tomu, že na parkovišti, třeba před supermarketem, při couvání přehlédnu člověka za mým autem stojícího a nacouvám do něj. Nárazníkem mu podlomím kolena, hlavou upadne přesně na křídlo a dojde k vážnému poranění hlavy. Člověka odveze sanitka, přijede PČR a bude se ptát, zda ono křídlo je či není součást auta a zda má homologaci. Bude-li křídlo homologované, má na autě co dělat a škodu, léčení a trvalé následky platí pojišťovna. V opačném případě já.
Další příklad - zabrzdím a naletí do mě cyklista a vážně se o křídlo zraní. Postup pojišťovny bude stejný jako v případě jedna.
Už si, prosím, rozumíme?
Ahoj, myslite, ze je nutne tyto spoilery lakovat, pokud si je clovek chce nechat takhle v matu a stejne barve? Bude material nejak pracovat a postupne vyrazne vybledne, ci teplem zmekne (kdysi takhle mekla zadni spodni kridla u favorita)? Diky za tipy. Kuba