A je to tu zase: jaký pneu?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Které z pneu si vybrat?

Firestone firehawk SZ90
6
67%
Falken Ziex ZE-912
0
Žádná hlasování
Vredestein Sportrac 3
3
33%

Celkem hlasů: 9

marenkka
**

Re: A je to tu zase: jaký pneu?

Příspěvek od marenkka »

no ja sem resignoval na rozmer 205/50 a dal sem na coupe 195/55 a neveril sem jak se auto uklidnilo, ale ke gumam. mam otestovany GY Eagle F1, ale ty uz se nedelaj, misto nich sou GY Excellence - je to kombinace smesi a vzorku z F1 a HydraGrip a nemaji chybu, motna az na cenu

http://www.pneumatiky-good-year.info/ex ... llence.jpg
http://pneumatiky.heureka.cz/goodyear-e ... 5-r15-91h/

a ted mam Continental ContiPremiumContact2 a nemuzu si je vynachvali jak na suchu tak na mokru a na kvalitnim asfalte si mysli ze letis jak sou tichy

http://pneumatiky.heureka.cz/f:5434:195 ... 91;p:1082/

jo a s Firestone a Vredestein mam dost spatny zkusenosti ze servisu, porat si na ne nekdo stezoval
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Reklama

Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Tak nakonec jsem objednal Falken Ziex ZE-912 výběr na ně padnul protože mají ochrannou lištu ráfku, ceny byla vyloženě směšná a dostal jsem na falkeny jako na značku opravdu kladný doporučení. :D/
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

tak nakonec jsi taky koupil to co melo nejmin hlasu jo?? hehe tak to si muzem podat ruce ja to taky tak udelal nakonec.. tak at slouzi!

jinak ta ochrana rafku je supermega dobra vec. tuhle jsem jel dosti ospalej a vzal jsem snad poprvy za ty leta obrubnik - samozrejme s tema mejma novejma kolama. a dekoval jsem panum z japonska za dunlopy, ktery rafek ochranili tak ze na nem byla jen milimetrova tecka... jinak by tam byl skrabanec jako prase! :-( guma byla pekne objeta ty jova! to bych byl nasranej, poklice co jsem mel ctyri zimni sezony mam bez jedineho skrabance, scoupe jsem nevzal snad nikdy (ikdyz ty disky uz byli pekne poskrabany) a ty puvodni litaky co mam ted na zimu taky nee a tyhle kola bych si strejchnul? krucis to by zabolelo :-k
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Tak vzhledem k tomu, že bydlim v Praze a v drtivý většině případů parkuju souběžně s chodníkem, tak bych asi gumy bez ochranný lišty nebral.... zajmalo by mne jestli ta ochranná lišta funguje i na ďoury v silnicikterý nejdou zboku ale zespoda. :-k
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Odpovědět

Zpět na „Pokec“