Tak vám nevím. Mám z firmy MAD smíšené pocity.
http://www.autopotahy.cz/
Včera jsem objednávce věnoval spoustu času, abych náhodou něco někde nespletl nebo nepřehlédl. Zkrátka jsem to vzal zodpovědně - ty potahy nejsou zrovna za hubičku. Objednávku jsem odeslal, vzápětí mi přišlo na mail to, co jsem objednával včetně veškerých podrobností. Což je fajn. Dnes mi ale přišel potvrzovací mail, na základě kterého, po odpovědi "OK" zadají zakázku na dílnu. Byl dost strohý a neobsahoval všechna specifika, která se sedadel týkají. Na sedadle řidiče mám bederní opěrku, v objednávce jsem vyplnil "ano", v potvrzovacím emailu je "nie". V konfigurátoru si můžete vybrat pro kolekci Leather look 3 materiály, jakmile se rozhodnete pro nákup a zabrousíte do e-shopu, jsou tam jen dva. V potvrzovacím emailu mi právě ten jeden materiál vyhodili s vysvětlením, že to platí pouze pro kožené potahy. A Leather look je doprčic co?
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Pak je v potvrzovacím emailu napsáno, že potahy budou ušity podle sedaček na fotkách uvedených v příloze. Tam jsem nalezl fotky sedaček ze sonaty, která měla nejspíš ještě chudší výbavu, než která se sem dovážela, neboť sedadlo řidiče na fotce nemá výškově nastavitelný sedák a bederní opěrku - to mi tak trochu vysvětluje to "nie". V objednávce jsem do poznámky vypsal ještě nějaké svoje výmysly (předesílám, že jsem si telefonicky ověřoval, že se to má psát právě tam), kde všude bych chtěl ozdobný štep atd., bohužel jsem v potvrzovacím emailu nenašel jakoukoliv refleksi. No ruku na srdce, copak se dá na takový mail odpovědět "OK" a tím to potvrdit?
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Bohužel jsem se tam dnes už nedovolal, takže to budu řešit zítra.
A ještě jedna věc. Před dvěma týdny stála ta kolekce pro pět míst 9083,-, včera 9443,- a dnes 10099,-(ale konfigurátor ukazuje 9443,-)
Myslím, že budu tak trochu průkopník pro ty, jenž si budou ojednávat potahy na NFko po mě... Ovšem pokud mi nedojde trpělivost. Trochu mě to zklamalo... Nemaj to zkrátka dotažený do konce, k dokonalosti jim ještě trocha chybí.