Starter točí,motor nenaskočí
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Starter točí,motor nenaskočí
Co se týče toho jak to vypadá krom toho, že to nestartuje. Mě se motor tvářil, jako když je uchlastanej mimo jiné. Otázka jestli ti to dělá stejně. Jinak nejlépe si vyťukat chybu. Chybné čidlo klikovky by mělo z diagnostiky vylézt. Aspoň mě pokaždé vylezlo.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Reklama
Ja mam ten isty problem,ked je motor studeny tak nastartuje asi na 8-10 krat.....3x len toci toci , potom zo 4x uz aj odpali , dalej zo 3x nastartuje ale zdochne a az potom normalne nastartuje a drzi....ale ked sa zohreje tak startuje na prvi krat...skusal som check engine a vyhodilo mi ze mam zly snimac chladiacej kvapaliny,ale nezda sa mi ze to bude tym...
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
A proč by ne, jednotka špatně vyhodnotí teplotu motoru, nejde do režimu studený motor a můžeš točit jak trotl.Když už máš dost paliva na zapálení směsi tak náhodnými výbuchy ti to motor roztočí.
Accent LC CF1 1.3 2006