Moderátoři: miooo, Moderátoři
Já mám v trajetu 05 jen průměrný dojezd, denní kilometry a celkový stav kolik má najeto.A stačila by mi jen aktuální spotřeba a byl bych štastný jak blechaZdeněk ČB píše:Nesedím teď v autě, ale skoro bych se vsadil, že já tam průměrnou rychlost nemám. Průměrná spotřeba - dojezd - denní kilometry. Toť vše.Hardcam píše:................................... Mam dojem, ze je jen jedna verze palubniho pocitace - prumerna spotreba, denni kilometry, dojezd a prumerna rychlost. .......................
Hardcam píše:Zdenek: prumerna rychlost je v Sonate NF (od 05), tak jsem ji pro jistotu do vyctu zahrnul, protoze se auta vyrabela soubezne a myslim, ze i ve stejnem zavode. Kazdopadne tyto 4 funkce jsou maximum, co uzakaznik dostane. Lide to nazyvaji chudym, ale jinde dostanou o funkci navic (aktualni spotreba) a hned je vse v poradku...
vsem jde jen o tu jednu jedinou funkci a kdyz neni, tak je problem.
Já kupoval SF na konci roku 06 jako modelovou řadu 07. Přeci jen máš auto mladší tak zřejmě nějakou tu funkci přidali. Holt pokrok je pokrok. Za pár let tam tímto tempem bude tolik funkcí, že to uspokojí úplně všechny ...DusanCZ píše:Hardcam píše:Zdenek: prumerna rychlost je v Sonate NF (od 05), tak jsem ji pro jistotu do vyctu zahrnul, protoze se auta vyrabela soubezne a myslim, ze i ve stejnem zavode. Kazdopadne tyto 4 funkce jsou maximum, co uzakaznik dostane. Lide to nazyvaji chudym, ale jinde dostanou o funkci navic (aktualni spotreba) a hned je vse v poradku...
vsem jde jen o tu jednu jedinou funkci a kdyz neni, tak je problem.
No ja teda nevim, ale ja v mem SantaFe , celkovej stav KM dole a nad tim denni pocitadlo, dojezd na nadrz, aktualni spotrebu, prumernou spotrebu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |