Mne dosiel voz predvcerom (13.9.2012) s navigaciou v slovencine.(zensky hlas) Ked som pred 8 tyzdnami objednaval este nebola k dispozicii slovenska rep. ceska lokalizacia. Cena je dost premrstena 1100 € ale okrem GPS v tom je radio, CD/MP3/video prehravac, bluetooth handsfree (mikrofon), cuvacia kamera (optika, senzory) Teda nie je to len navigacia. Ja nelutujem ze som kupil.ims píše:preto že nedodáva navigáciu ani BT s sk/cz tak som si to neobjednal (a cena navigácie a prípadný upgrade sa mi zdá nehorázna).
Môj predajca mi zabezpečil cúvaciu kameru bez problémov - je to A.M.Plus, s.r.o..
Dúfam, že aj ich servis bude tak kvalitný ako ich predaj.
Bluetooth a dažďový senzor
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Bluetooth a dažďový senzor
Škoda 105S; Škoda Fabia Combi 1,2; Fiat Punto Classic; Hyundai ix20 - cakatel
- Reklama
Říkáš cena dost přemrštěná... a víš kolik to stojí u Das auto?
Tam za tuhle cenu dostaneš autorádio.
Zeptám se..je to použitelné,mít takhle navigaci?osobně bych řekl,že nejlepší je to mít na okně a dívat se na cestu a navigaci současně.
Tak se ptám,jestli je rozumné dávat za integrovanou navigaci mnohonásobně víc peněz.
Zeptám se..je to použitelné,mít takhle navigaci?osobně bych řekl,že nejlepší je to mít na okně a dívat se na cestu a navigaci současně.
Tak se ptám,jestli je rozumné dávat za integrovanou navigaci mnohonásobně víc peněz.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Predtym som skusal navigaciu (myslim Sygic) v mobile (ZTE Blade - Orange San Francisco), ale to bolo o nicom, mala obraovka, nie prilis intuitivne ovladanie, nemal som to ako prichytit na sklo, zmotany zavadzajuci USB kabel s redukciou do zapalovaca. Ine GPS navigacie (na okno) som neskusal. Tato integrovana uplne iny level, vacsi display hoci na navigaciu sa nemusis pozerat, hlas ta naviguje kam mas ist a ak pozeras display je super velky par dotykmi zistis co chces. Je to veelmi veelmi dobree. A ako som pisal mas tam okrem toho ajcuvaciu kameru, bluetooth telefonovanie, radio. Mne to za to stalo.enjoy píše:Říkáš cena dost přemrštěná... a víš kolik to stojí u Das auto?
aka je cena dodatocnej montaze? a kamery?
Ix20 1.6 automat STYLE strieborna metaliza svetla od 28.5.2012 Predany 6.9.2024 pri 172 000km
Ix20 1.6 automat STYLE strieborna metaliza pastelova od 29.6.2019
Ix20 1.6 automat STYLE strieborna metaliza pastelova od 29.6.2019
neviem ja som to mal vsetko od vyroby za 1100 €cartmanko píše:aka je cena dodatocnej montaze? a kamery?