Sluneční clony (přesné) apod.
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Sluneční clony (přesné) apod.
Pokud je to tak pardon. Asi jsem měl smůlu na nějaký šmejd a už to taky nějaký ten pátek je.
i20 Inclusive Plus 1,4 - 5 st. manuál, Dark Grey, ESC+TCS - najeto cca 55000 - kravál v kabině stále k nevydržení :-) = tohoto auta jsem se šťastně zbavil!!!!
- Reklama
koloman.brutus píše:Za mna kompromis nie je. Jednoznacne folie namiesto tych slnecnych clon. Deti mas starsie alebo este male? Pytam sa lebo male deti zvyknu taketo veci trhat a skusat co to vydrzi.
Este prikladam prvy cennik autofolii co som nasiel na SVK kde za 130€ dostat autofolie, co sa cca zhoduje z CZK za slnecne clony
http://www.suntek.sk/autofolie-cennik.html
...dekuji za cenik...
S temi detmi je to 100% pravda. Uplne malinke deti uz nemame, ale te mensi (4 lete) clony vadi a porad je sundava a pak na ni pali slunko...
Hyundai i20 1,4 Style Red
Pred tím : Škoda 120 L (37 kW), Škoda Felicia 1,3 Atlanta benzin (50 kW)...(pracovně Mitsubishi L-300, Volha, Škoda 125 L, Favority, Felicie, Avia Furgon...)
..."Helejte se, ze mně blbce neuděláte - ja uz blbec sem"...
Pred tím : Škoda 120 L (37 kW), Škoda Felicia 1,3 Atlanta benzin (50 kW)...(pracovně Mitsubishi L-300, Volha, Škoda 125 L, Favority, Felicie, Avia Furgon...)
..."Helejte se, ze mně blbce neuděláte - ja uz blbec sem"...
PetrT30: nelze srovnavat folie z mototechny nebo Aukra za 149Kc/role (ty jsem mel na prvnim aute, lepil jsem je sam a kvalita byla priserna + z nich nebylo ciste videt, ale pripominalo to mlhu - spolucestujici se mi obcas smali) s foliemi od 3M/Suntek/Bruxsafol, jejiz kvalita je perfektni a maji minimalne 5 let stalost. Treba Suntek jsou natolik kvalitni, ze je zhavou casti cigarety nepropalis, pokud se zrovna netrefis do stazene casti okynka.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Využívám vlákna s tímto názvem a chtěl jsem se zeptat, zda máte někdo obdobný problém. O víkendu jsem sklopil sluneční clonu a viděl jsem jako by se ten povrch scvrknul a již dokonale neobepíná tvar clony a tím pádem se nevzhleně vytahuje z pod zcrcátka.
Další problém se mi stal se sluneční clonou u řidiče. Někdy koncem srpna jsem si ji přetočil na boční okénko a jak si tak jedu, tak mi najednou spadne na volant a do klína. Sem se lek jak .... co se to stalo. Zastavil jsem a narazil jsem ji zptátky, ale zajímalo by mě jestli to takto má být, že je "vytahovací" což moc nepředpokládám nebo se to uvnitř zlomilo.
Další problém se mi stal se sluneční clonou u řidiče. Někdy koncem srpna jsem si ji přetočil na boční okénko a jak si tak jedu, tak mi najednou spadne na volant a do klína. Sem se lek jak .... co se to stalo. Zastavil jsem a narazil jsem ji zptátky, ale zajímalo by mě jestli to takto má být, že je "vytahovací" což moc nepředpokládám nebo se to uvnitř zlomilo.
- Přílohy
-
- Sluneční clona u spolujezdce.
- clunecni clona 02.JPG (252.63 KiB) Zobrazeno 2373 x
-
- Sluneční clona u spolujezdce.
- clunecni clona 01.JPG (149.86 KiB) Zobrazeno 2373 x
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
http://www.spotreby.cz/hyundai-i20-1,2i-dohc-16v-57-kw-78-hp-a6018/
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě jeden post, jelikož můžu vložit jenom 3 fotky do jednoho příspěvku.
Detail zžejmě poničeného uchycení clony u řidiče.
Detail zžejmě poničeného uchycení clony u řidiče.
- Přílohy
-
- Clona řidič
- clunecni clona 04.JPG (175 KiB) Zobrazeno 2372 x
-
- Clona řidič
- clunecni clona 03.JPG (234.76 KiB) Zobrazeno 2372 x
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
Ani se radsi nechci divat na nasi dvacku, ale podivam se na to dnes odpoledne, jak tam vypadaji slunecni clony. Doufam ze tohle se vztahuje jen na ty vyrobene v Turecku a starsi jsou "kvalitnejsi". Ty auto nemas tak dlouho aby se ti neco takhle mrvilo - takze to je projev uspor ve fabrice. Je videt posledni dobou trend zastoupeni zveda u nas ceny pro nove modely, a chce tim rict ze se vyrovna autum konkurence. Cenou uz skoro ano ... No co uz, nejak to musime prezit nez auta splatime a pak vyber zacne na novo a za takovy 5 let bude nejlepsi value for money treba cina, nebo pokud se Dacia udrzi s cenami dole tak i ona .
Kazdopadne tohle je na reklamaci, tak to reklamuj. BTW ja tu slunecni clonu nikdy nevytocil az na bocni okenko, ale ted to ani zkouset nebudu
Kazdopadne tohle je na reklamaci, tak to reklamuj. BTW ja tu slunecni clonu nikdy nevytocil az na bocni okenko, ale ted to ani zkouset nebudu
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Almafi, ta tvoje domněka, že Turek je horší než Indián se mi, ale vůbec, ale vůbec nelíbí.
Jo reklamovat to půjdu, hlavně jsem chtěl vědět jestli to mají či se to nestalo ostatním. Hlavně s tou spadlou clonou. Právě že její natočení na boční okénko bych spočítal na prstech obouch rukou a nebudu moc daleko od pravdy, kdyby mi na to počítání stačila jenom jedna.
BTW: Pokud je Indián lepší a kvalitnější, tak se nemáš čeho bát.
Jo reklamovat to půjdu, hlavně jsem chtěl vědět jestli to mají či se to nestalo ostatním. Hlavně s tou spadlou clonou. Právě že její natočení na boční okénko bych spočítal na prstech obouch rukou a nebudu moc daleko od pravdy, kdyby mi na to počítání stačila jenom jedna.
BTW: Pokud je Indián lepší a kvalitnější, tak se nemáš čeho bát.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
trochu offtopic ale Accent (ten moj) bol vyrobeny v Turecku. Ma 6 rokov, 185 000km. Clony pouzivam skutocne mnoho (casto som jazdieval po obede na zapad do nemecka, vratane naklapana do strany) - dodnes ZIADNE problemy, works as designed. IMHO nezalezi na mieste vyroby ale na konkretnom vyrobku. Su s tym lamanim clon problemy u mnohych? to by asi bolo na hromadnu zvolavacku
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se včera zastavil v Kreans v Bohušovicích, abych jim tam ukázal ty moje clony. Garanční technik tam nebyl, tak jsem to vyřizoval zřejmě s technikem na nižším levelu, ale ty jeho překvapené výrazy a argumenty... až jsem se před ním musel začít smát.
Samozřejmě, že padla věta typu, že jsem první - zaznělo přesně: "... to jsem ještě u i20 neviděl". Tím mi nahrál a chtěl jsem se ho zeptat, že zřejmě u ostatních modelů se to stává běžně, ale radši jsem to nechal být. Dále padla slova, že je to mechanicky poškozený a že neví, zda to půjde na záruku (clona řidiče). Nechtěl jsem se tam s ním dohadovat, že jsem si to asi mechanicky zničil úmyslně. Už sám sebe vidím, jak si rvu clonu dolů ve stylu ... to by bylo, abych to z toho uchycení nedostal ven. S clonou u spolujezdce neměl problém, tak jsem mu připomněl, že údajně mechanicky poškozená clona u řidiče má tu samou závadu se scvrkáváním plastu.
Jelikož jsem se připomněl ohledně officiálního vyjádření na propalování té protihlukové folie pod dnem v kufru, tak si vytiskl z PC zřejmě moji kartu auta a rozešli jsme se s tím, že se mi garanční technik ozve.
Samozřejmě, že padla věta typu, že jsem první - zaznělo přesně: "... to jsem ještě u i20 neviděl". Tím mi nahrál a chtěl jsem se ho zeptat, že zřejmě u ostatních modelů se to stává běžně, ale radši jsem to nechal být. Dále padla slova, že je to mechanicky poškozený a že neví, zda to půjde na záruku (clona řidiče). Nechtěl jsem se tam s ním dohadovat, že jsem si to asi mechanicky zničil úmyslně. Už sám sebe vidím, jak si rvu clonu dolů ve stylu ... to by bylo, abych to z toho uchycení nedostal ven. S clonou u spolujezdce neměl problém, tak jsem mu připomněl, že údajně mechanicky poškozená clona u řidiče má tu samou závadu se scvrkáváním plastu.
Jelikož jsem se připomněl ohledně officiálního vyjádření na propalování té protihlukové folie pod dnem v kufru, tak si vytiskl z PC zřejmě moji kartu auta a rozešli jsme se s tím, že se mi garanční technik ozve.
To je jako když jdete reklamovat čínský skutr k prodejci.
Jdete z prodejny a říkáte si : "že já idiot s tím vůbec jezdím"!!
Jdete z prodejny a říkáte si : "že já idiot s tím vůbec jezdím"!!
i20 Inclusive Plus 1,4 - 5 st. manuál, Dark Grey, ESC+TCS - najeto cca 55000 - kravál v kabině stále k nevydržení :-) = tohoto auta jsem se šťastně zbavil!!!!